la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Petits consells per a encarar el nou any amb optimisme

L'arribada del nou any et brinda una oportunitat d'acomplir els teus objectius i de realitzar petits gestos per a la societat.
L’arribada del nou any et brinda una oportunitat d’acomplir els teus objectius i de realitzar petits gestos per a la societat.

Tic-tac, tic-tac… cada vegada queda menys per a acabar l’any i començar un nou cicle que hem d’afrontar amb energies renovades. Per això, et suggerim alguns consells per a oblidar les petites preocupacions i encarar amb moltes ganes el 2019. Encara hi ha temps!

Desfés-te de tot el que no facis servir

Decluttering és la paraula de moda. Però també pots anomenar-ho simplement “llençaré tot el que fa anys que no faig servir”. Revisa armaris, llibreries i caixes acumulades sota el llit per a detectar totes aquestes coses que saps que no necessites, però et resisteixes a llençar. Documents de fa anys, roba vella, objectes trencats, llibres que no rellegiràs…

A més, en aquest procés, segur que trobes algun petit tresor que creies perdut per sempre o havies oblidat que tenies. També pots aprofitar per a vendre algunes d’aquestes coses o donar-les a causes benèfiques.

consejos_para_nuevo_ano_2

Cuida’t i sente’t bé durant aquests dies

L’arribada del nou any s’acompanya de les dates nadalenques, temps de trobada amb els nostres éssers estimats. És llavors un moment ideal perquè et vesteixis amb les teves peces de roba més especials i et cuidis tant per dins com per fora. Sentir-se bé amb un mateix és essencial per a encarar el canvi d’any amb optimisme i ganes de canvis.

Dóna sang

Ser solidari amb una causa que t’importi serà una manera rodona d’acabar l’any i millorarà la teva autoestima. Sabies que els hospitals necessiten constantment donacions de sang per a poder cobrir les necessitats dels pacients? Donar sang és un petit gest amb el qual aportaràs molt a la societat.

consejos_para_nuevo_ano_3

Tanca els teus objectius de 2018 i pensa en els de 2019

Any rere any elaborem llistats de coses que volem fer i aconseguir durant els següents 365 dies de l’any. Segur que encara et queden coses pendents per fer, i algunes és possible que puguis acabar-les en els dies que manquen.

També pots pensar ja en els teus objectius de 2019. Tria pocs i que siguin realistes, amb flexibilitat per a poder-los complir encara que fallis una mica. Si no ets esportista i vols posar-te en forma, pots plantejar-te fer exercici una o dues vegades per setmana i anar avançant a partir d’aquí. Un bon truc pot ser explicar els teus propòsits a les persones que t’envolten; elles es convertiran en les teves millors aliades.

consejos_para_nuevo_ano

Planeja una nit de cap d’any especial

El nostre darrer consell és molt senzill: si encara no tens plans per a la nit del 31, posa’t ja mateix en contacte amb familiars i amics per a preparar aquesta celebració! Res com començar l’any prop dels teus éssers estimats per a afrontar amb optimisme aquesta nova etapa.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…