la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Descobreix un nou univers d’aperitius originals

Què millor que uns petits detalls culinaris per iniciar els menjars nadalencs?
Què millor que uns petits detalls culinaris per iniciar els menjars nadalencs?

El Nadal suposa un període de retrobaments i reunions familiars. Es donen i reben regals, es visita als éssers estimats i, per descomptat, tot això ocorre entorn de taules a les quals es degusten deliciosos àpats.

Amb l’arribada d’aquestes dates assenyalades, volem proposar-te un assortiment de nous aperitius que ja pots trobar a la Sirena, i que causaran sensació als teus menjars nadalencs gràcies a la seva originalitat i fusió de sabors.

Sorprèn amb els delicatessen mini

aperitivos_la_sirena_navidad_conos_delicatessen
L’aperitiu és la posada en escena de tot l’àpat, el camí d’entrada al paladar. Rebre als teus convidats amb alguna delícia que surti del normal els farà obrir la gana i augmentar l’interès per la resta de plats.

Et convidem a apostar pels mini cons farcits de salmó. Amb una presentació senzilla i estilitzada, podràs oferir als teus convidats aquests mini cons de neula amb sèsam, a l’interior del qual trobaran una deliciosa mescla de formatge i salmó.

Una altra possibilitat d’aperitiu és l’assortiment de mini petxines de peix. En aquest cas, amb una presentació sobre una petxina marina, i després de només uns minuts de fornejar, obtindràs vàries mini petxines farcides de vieira, xampinyons i formatge i unes altres amb farciment de salmó i formatge.

Delícies de la terra elaborades a partir de botifarró

aperitivos_la_sirena_navidad_hojaldre_morcilla
Una altra possibilitat, que també pot servir com a complement als suggeriments anteriors, són els nous aperitius l’ingredient bàsic dels quals és el botifarró o morcilla.

Sense deixar de banda una especial atenció per la presentació, et suggerim com a aperitiu estrella la pasta fullada de crema de botifarró i poma. La mescla de sabors pot ser tot un descobriment per als teus convidats, i l’elegant presentació en mini pastes fullades amb forma d’estel segur que causarà sensació.

D’altra banda, tens a la teva disposició un clàssic amb sorpresa: mini croquetes de botifarró premium. Tan sols hauràs de fregir-les a la paella per obtenir en pocs minuts un aperitiu cruixent amb un gust sorprenent.

Aperitius dolços per a obrir la gana

Com a tercera possibilitat, et suggerim mescles de sabors entre dolç i salat. Què n’opines d’unes perles de formatge de cabra i gerds? En aquest cas es tracta de boletes de formatge acompanyades amb una exquisida melmelada al seu interior.

Aquests són només una petita mostra de la cuidada selecció d’aperitius que hem creat especialment per a aquestes dates. Descobreix-los tots aquí.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…