la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Avantatges de comprar marisc congelat

Al post d’avui parlarem d’alguns dels avantatges de comprar marisc congelat, i a més, us enllaçarem alguns vídeo tutorials per facilitar-vos la feina a la cuina.

Els beneficis del marisc congelat són múltiples, i cada cop són més els que aposten per aquest tipus de producte. A continuació llistem algun dels beneficis més destacats:

  1. Disponibilitat: el fet de ser ultracongelat a l’hora de pescar-lo fa que es conservi en perfectes condicions durant tota la temporada, per la qual cosa no hi ha estacionalitat.
  2. Seguretat: el mariscs congelats és totalment segur i lliure de possibles malalties, ja que el fet de congelar-lo fa que es redueixi significativament el risc de contaminació per bacteris i altres patògens.
  3. Conservació: la congelació fa que els productes prolonguin la vida útil, per la qual cosa es conservarà durant més temps sense perdre la qualitat.
  4. Emmagatzematge: en congelar el marisc ocupa menys espai que els frescos, per la qual cosa serà més fàcils d’emmagatzemar al congelador.
  5. Comoditat: el marisc congelat està precuit, cosa que fa que sigui més convenient i fàcil per preparar i cuinar a casa.
  6. Versatilitat: es pot fer servir en una àmplia varietat de receptes, independentment de la dificultat del plat que vulguis preparar. Aquí en pots consultar algunes.
  7. Cost: el marisc congelat sol ser més barat que el fresc, cosa que el converteix en una opció més accessible per a molts clients.
  8. Sabor: el procés de congelació pot ajudar a retenir la textura i el sabor del marisc, cosa que fa que millori la seva qualitat en comparació amb el marisc frescos que no ha estat emmagatzemat adequadament.

En definitiva, el marisc congelat és una gran opció per a tots aquells que tingueu ganes de gaudir d’un bon àpat, assaborint-lo i aprofitant totes les seves qualitats.

Per tal de que el procés sigui més fàcil, pots consultar els nostres vídeo tutorials sobre com descongelar el marisc cru amb closca, com coure el marisc, o com descongelar cloïsses, navalles i escopinyes, entre d’altres.

Esperem que us hagi agradat el contingut d’aquesta entrada. Si vols més informació relacionada amb productes, receptes i altres temes del món de l’alimentació, visita la resta d’entrades del nostre bloc.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…