la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Aquest estiu demana un mocktail, el còctel healthy!

Anima't a descobrir què és un mocktail!
Anima’t a descobrir què és un mocktail!

En aquest article et mostrem l’última moda en begudes: els còctels healthy i sense alcohol, també coneguts amb el nom de mocktails. Les begudes sense alcohol són tendència, i en aquest cas els mocktails triomfen entre esportistes, dones embarassades i, en resum, persones que cuiden la seva alimentació. No és necessari renunciar a l’oci si no vols beure alcohol, per això t’expliquem en què consisteixen aquestes begudes i quins són els seus ingredients més comuns.

Els mocktails són tendència!

Els cocktails sense alcohol han guanyat molt protagonisme als últims anys.
Els còctels sense alcohol han guanyat molt protagonisme als últims anys.

El terme mocktail prové de la combinació de les paraules angleses mock i cocktail (broma o simulació i còctel, respectivament). També podrem trobar aquests refrescants còctels acompanyats de l’adjectiu “verge” al seu nom, com per exemple, un mojito verge.

Els mocktails s’han convertit actualment en tota una demostració de sofisticació i ingredients naturals per a tot tipus de públics. Tant joves com adults no es poden resistir a uns còctels absolutament saludables i deliciosos.

Com escollir el teu mocktail ideal

Recorda: ¡els mocktails no son només begudes a base de sucs de fruita natural!
Recorda: ¡els mocktails no son només begudes a base de sucs de fruita natural!

Cada vegada són més els restaurants, bars i cocteleries que compten amb mocktails a les seves cartes. Això demostra que els mocktails no són només begudes a base de sucs de fruita natural, sinó que també s’acompanyen d’una presentació impressionant i combinacions realment especials, ideades pels millors barmans.

La preocupació actual per la bona alimentació i la ingesta de supernutrients fa d’aquests còctels sense alcohol una alternativa magnífica per a gaudir a les festes sense deixar de banda l’alimentació saludable. De fet, a més de refrescants, molts mocktails tenen la particularitat de ser veggies i detox.

Així doncs, els còctels que podem trobar avui dia compten amb ingredients com les fruites fresques i ecològiques, les llavors (com el cardamom o el fonoll), el gingebre, el cogombre, les fruites deshidratades com la taronja sanguina, les plantes aromàtiques, les fulles de té o fins i tot flors i pètals.

Aquest estiu no et resisteixis i tasta un cocktail sense alcohol, t'encantarà!
Aquest estiu no et resisteixis i tasta un còctel sense alcohol, t’encantarà!

Què et sembla la nova tendència dels mocktails? Gaudeix dels còctels sense alcohol aquest estiu!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…