LLET sencera, aigua, xarop de sucre invertit, proteïnes de la LLET, caramel (xarop de glucosa i fructosa, aigua, sucre, LLET condensada desnatada, caramel en pols (sèrum de LLET, MANTEGA, maltodextrina, sucre, LLET desnatada, aroma natural), espessidors (pectines i goma xantana), sal, sorbat potàssic, aromes, àcid tartàric, extracte de pebre vermell), sucre, fibra soluble de blat de moro, MANTEGA, LLET en pols desnatada, pasta de vainilla bourbon de Madagascar (xarop de sucre invertit, xarop de glucosa, aromes, vainilla bourbon Madagascar (1,65%), colorant natural: betacarotè, espessidor: midó modificat, sorbat potàssic, benzoat de sodi), estabilitzants (alginats, carragàhens, goma garrofí, goma guar, mono i diglicèrids d'àcids grassos) i ferments làctics probiòtics (Pediococcus acidilactici KABP TM021, Lactobacillus plantarum KABP TM022, Lactobacillus plantarum KABP TM023).