la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Els smoothies més fàcils de preparar

Gaudeix dels smoothies més fàcils de preparar!
Gaudeix dels smoothies més fàcils de preparar!

Els smoothies són una beguda de fruites i verdures amb una textura més espessa que la d’un suc. Entre les seves principals virtuts destaca que faciliten la digestió i milloren els nivells d’energia per a l’exercici tant físic com mental, així que són una opció perfecta per a prendre’ls al matí i així afrontar el dia. Entra i descobreix els nous smoothies de la Sirena!

A diferència dels sucs, els smoothies aporten el vegetal i la fruita íntegra amb tots els seus nutrients: vitamines, minerals, antioxidants, enzims, fibra, etc.

A més, faciliten la crema dels dipòsits de greix sense pèrdua de massa muscular.

No obstant això, en la voràgine del dia a dia, a vegades pot ser difícil trobar el moment per a preparar els teus smoothies. De fet, necessitaràs planejar la compra dels diferents ingredients i disposar d’una liquadora per a elaborar-los, a més del temps necessari per a la preparació i neteja dels utensilis. Així que per a ajudar-te a gaudir d’aquests batuts de manera fàcil i ràpida, arriben els nous smoothies de la Sirena!

smoothies-facils-de-preparar

Preparació dels smoothies naturals

Gràcies a la congelació, es tracta d’un producte llest per a emportar i el pots preparar de manera fàcil, sense necessitat d’utilitzar la liquadora. Només has d’afegir una mica d’aigua calenta, agitar durant 30 segons i deixar reposar un altre mig minut. Passat aquest temps ja podràs gaudir del teu smoothie directament de l’envàs amb una canya o servit en un got. Ràpid, fàcil i deliciós.

I el més important: aquests smoothies són vegans i s’elaboren sense additius. Són 100% naturals.

SMOOTHIE RED

smoothies-facils-de-preparar

Smoothie elaborat a base de gerds (45%), maduixes (34%), xarop d’agave (6%) i nabius (6%).

Els aliments vermells ens serveixen per a cuidar el nostre cor i mantenir una bona memòria, per la qual cosa l’Smoothie Vermell és ideal per a prendre’l mentre estudies per a un examen o abans d’entrar a aquella reunió tan important. O simplement perquè t’encanta el seu sabor a fruits del bosc!

SMOOTHIE ORANGE

smoothies-facils-de-preparar

Deu el seu color als dos ingredients principals: pastanaga (23,5%) i suc de taronja (23,5%). Completa aquest deliciós smoothie un toc de poma (20%), préssec (12%), pinya (9%), carabassa (8%) i xarop d’agave (4%).

La pastanaga és un ingredient clàssic dels smoothies. Aquest Smoothie Taronja pot ser una manera de gaudir mentre aprofites tots els beneficis de la pastanaga i la vitamina C de la taronja.

SMOOTHIE GREEN

smoothies-facils-de-preparar

Smoothie amb tota la força dels espinacs (30%), poma (24%), fonoll (10%), meló verd (10%), raïm (9%), xarop d’agave (4%) i llavors de lli (0,5%).

L’espinac és un excel·lent recurs natural de vitamines, fibres i minerals que augmenta la força muscular, afavoreix el trànsit intestinal i et dóna un plus d’energia i vitalitat.

SMOOTHIE YELLOW

smoothies-facils-de-preparar

Ingredients: pinya (49,5%), llet de coco (17%), mango (16%) i xarop d’agave (2%).

La pinya és una de les fruites més refrescants. A més, ens ajuda a combatre la retenció de líquids i a absorbir el ferro present en altres aliments de la nostra dieta com els llegums, la carn o els cereals integrals. A aquest smoothie li afegim les notes dolces de la llet de coco i el mango.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…