la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

¿Coneixes els beneficis de la carn BIO?

Redueix la teva petjada ecològica amb la carn BIO!
Redueix la teva petjada ecològica amb la carn BIO!

Donar importància a la qualitat de l’alimentació i a l’impacte que aquesta té sobre el medi ambient és una tendència en alça. Per a reduir la petjada ecològica del que mengem, a La Sirena apostem per aliments com la carn BIO o carn ecològica, uns productes deliciosos i de la màxima qualitat que tenen multitud de beneficis per a la nostra societat. Els vols conèixer tots?

Apostar per la carn BIO als teus menús ofereix avantatges que van molt més enllà del seu sabor i valor nutritiu:

-Respecte pel medi ambient

-Un major nivell de benestar de l’animal

-Preservació del món rural

-El bestiar és criat sense hormones de creixement ni antibiòtics

-Producció lliure d’organismes modificats genèticament

Així, per exemple, els productes de vedella bio de La Sirena provenen de vedelles ecològiques nascudes i criades sempre en llibertat. S’alimenten directament de la llet de les seves mares, de l’herba de les muntanyes i, en els darrers mesos, de cereal i farratge ecològic.

Quant als productes bio elaborats amb carn de porcí, s’elaboren amb carn de porcs que tenen accés a l’aire lliure i poden furgar lliurement al sól, seguint la seva conducta natural. Els garrins s’alimenten seguint la normativa ecològica: tenen una lactància mínima de 40 dies i després mengen cereals ecològics amb una dieta lliure d’OGM (Organismes Genèticament Modificats), lliure de residus químics i sense greixos afegits.

Coneix els productes de carn BIO

CARN BOVÍ FILETEJADA BIO

carn-BIO

Una carn molt tendra, ecològica, saludable i amb un sabor especial, ideal per als teus guisats o per a gaudir-la a la planxa.

BOTIFARRA BIO

carn-BIO

Botifarra ecològica extra de porc, amanida exclusivament amb sal i pebre ecològic, sense conservants ni cap altre additiu. S’elabora amb budell natural de porc i no conté ni gluten ni lactosa. Una aposta segura per a la teva propera barbacoa!

HAMBURGUESA VEDELLA BIO

carn-BIO

Hamburgueses ecològiques de qualitat extra, amanides exclusivament amb sal i pebre ecològic, sense conservants ni cap altre additiu. No contenen gluten ni lactosa.

Als nens els encanten les hamburgueses. Possiblement et demanin acompanyar-les amb patates fregides, però també pots provar de preparar-les acompanyades de bolets i ceba.

MANDONGUILLES PORC I VEDELLA BIO

carn-BIO

Aquestes mandonguilles han estat elaborades al 50% amb carn de porc i carn de vedella, totes dues ecològiques, a les quals només se’ls afegeix sal i pebre negre ecològic.

Un plat versàtil que pots preparar amb bolets, sèpia, tomàquet fregit, pèsols bio, verduretes al curri amb arròs basmati… o aquells ingredients que més us agradin a casa!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…