la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Els beneficis de fer exercici per a la teva vida laboral

yoga-en-el-trabajo
Fer exercici pot ajudar-te a evitar els sentiments d’ansietat o fatiga.

Com segur que ja saps, fer exercici amb regularitat pot aportar múltiples beneficis al nostre organisme, a més d’ajudar-nos a perdre pes o a mantenir-nos en forma. Per això, és important que coneguis la relació existent entre l’activitat física i el treball, ja que practicar exercici sovint pot jugar un paper fonamental en el correcte desenvolupament de la teva vida laboral.

Realitzar activitats físiques augmenta el flux de la sang al cervell, la qual cosa t’ajudarà posteriorment a aguditzar la consciència i a mantenir la concentració durant un temps més llarg, un factor clau per a realitzar les hores de treball diàries evitant sentir aclaparament i frustració.

corredor-descansando
Fer exercici implica millorar la immunitat del teu organisme.

Fer exercici millora la teva salut mental

Una de les formes més eficaces de ser productiu a la feina és millorant la teva salut mental. Per això, fer exercici pot ajudar-te a evitar els sentiments d’ansietat o fatiga que poden sorgir després de llargues hores de concentració i estrès. Això es deu al fet que practicant activitats físiques el cervell allibera serotonina, la qual cosa t’ajuda a sentir-te millor.

Aquest fet, a més, permet que les jornades laborals siguin més suportables i fàcils de gestionar, ja que la serotonina és un neurotransmissor que envia missatges al cos per estimular l’estat d’ànim i l’emoció. És per això que la millor manera de lliurar-te de l’estrès del teu treball és fent exercici amb freqüència!

reunion-de-trabajo
Tenir més energia implica que et sentiràs atent per donar sempre el millor de tu!

La prevenció de malalties, un altre factor a tenir en compte

Practicar exercici amb regularitat com caminar, córrer, aixecar peses o nedar, pot reduir notablement el risc a desenvolupar certs tipus de malalties, des d’un refredat o una grip fins a algunes més severes.

Fer exercici implica millorar la immunitat del teu organisme, per dotar-te de l’energia diària que necessites per realitzar amb el millor ànim i la major dedicació les teves activitats. A més, t’ajuda a prevenir el desenvolupament de malalties del cor, diabetis i hipertensió. Tot són beneficis!

Millora la teva forma física gràcies a la pràctica esportiva

Mantenir una bona forma física també influeix en la millora de la capacitat de concentració a la feina. L’exercici t’ajuda a tenir una millor salut cardiovascular i, conseqüentment, et permet comptar amb més energia per complir amb les teves exigències diàries, tant físiques com a mentals. Tenir més energia implica que et sentiràs despert i atent a la feina per donar sempre el millor de tu!

mujer-trabajando
L’exercici et permet comptar amb més energia per complir amb les teves exigències diàries.

S’estima que realitzant almenys 30 minuts d’exercici un màxim de 5 vegades per setmana, pots millorar notablement el teu rendiment a la feina. Però si no disposes del temps necessari, també pots plantejar-te petits objectius diaris com pujar escales, anar caminant a la feina o fins i tot seguir una taula d’exercicis que puguis realitzar a casa en el teu temps lliure o just després de llevar-te.

Ara que has comprovat tots els privilegis de fer exercici per a la teva vida laboral, no esperis més per posar en pràctica els nostres consells!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…