la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

El teu menú setmanal de tàper amb els Listísimos

Gaudeix d'uns plats complets amb Llestíssims!
Gaudeix d’uns plats complets amb Listísimos!

Menjar de tàper a la feina també pot ser un plaer. Com segur que has experimentat moltes vegades, durant la rutina diària sovint és difícil trobar el temps per a preparar el menjar de l’endemà. Aquesta és precisament la virtut dels nous Listísimos de La Sirena, uns plats complets i amb gran varietat d’ingredients… llestos en només 5 minuts!

Tant si dediques la tarda a anar al gimnàs com a realitzar algun curs o qualsevol altra activitat, segur que arribes a casa sense ànims ni temps per a cuinar. Per això són tan necessaris els Listísimos, ja que et permeten evitar preocupacions sobre el menjar de l’endemà. Complementa’ls amb una peça de fruita o un lacti com a postres, i prepara’t per a gaudir-los!

menú_Listísimos

Aquests productes, presentats en un còmode bol, estan preparats per a escalfar directament al microones i quedaran llestos en sols cinc minuts. A més, no són els típics precuinats avorrits. A l’interior dels Listísimos trobaràs ingredients com albergínia rostida, daus de mango o baies de goji, que donen un punt divertit i afegeixen gran riquesa de sabors als plats.

Listísimos amb arròs

ARRÒS AMB ALVOCAT I SALSA A BASE DE SOJA

Safata 280 g

Per a cuidar-te amb un plat d’arròs integral amb llagostí vannamei, alvocat, faves de soja verda i beines de pèsol. El completa una salsa a base de soja.

ARRÒS AMB VEGETALS, POLLASTRE I MANGO

menú_Listísimos

Safata 300 g

Un plat en el qual predomina el sabor a gingebre i espècies amb el toc refrescant del mango. Una base d’arròs amb pebrot groc, beines de pèsol, tires de bambú, pit de pollastre rostit, daus de mango i salsa oriental amb gingebre.

MESCLA DE VEGETALS AMB ARRÒS

Safata 300 g

Una opció vegana a base d’una mescla de pèsols, bròquil, pebrot vermell i blat de moro amb arròs i salsa de plantes aromàtiques.

Listísimos de pasta

PASTA AMB VEGETALS ITALIANS

menú_Listísimos

Safata 300 g

Una abundant selecció de tomàquet, albergínia rostida, pebrot groc i porro sobre un plat de pasta amb una salsa de tomàquet i alfàbrega.

GNOCCHIS DE REMOLATXA AMB SALSA D’ALFÀBREGA

Safata 280 g

Omple de color els teus àpats a l’oficina amb aquests originals gnocchis de remolatxa amb romanesco, pastanaga, ceba vermella i baies de goji, tot amanit amb una salsa d’alfàbrega.

Listísimos de verdures

MESCLA DE VEGETALS AMB SALSA DE PLANTES AROMÀTIQUES

menú_Listísimos

Safata 300 g

Una variada mescla vegetal amb el toc que li aporta la salsa de plantes aromàtiques. Inclou pastanaga, cols de Brussel·les, mongeta helda i xirivia.

Els nous Listísimos de La Sirena permetran que t’oblidis de preparar el táper, i a més, estem segurs que t’encantaran!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…