la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Les activitats dirigides de moda per posar-te en forma

Les activitats de meditació i ioga cultiven el cos, la ment i l'ànima!
Les activitats de meditació i ioga cultiven el cos, la ment i l’ànima!

Ara que s’acosta el bon temps, segur que comences a pensar que voldràs  estar en forma quan arribi l’estiu. Per això, et proposem descobrir les últimes tendències del fitness per començar a posar en pràctica els exercicis i gaudir d’una vida i un aspecte saludables.

Les activitats dirigides, ja siguin en un gimnàs o a l’aire lliure, són la millor opció per baixar de pes, perquè són ràpides, efectives i, sobretot … divertides! Aquestes activitats físiques són dirigides per un especialista, i es regeixen per exercicis de patrons simples, a través dels quals aconsegueixes un entrenament de condicionament físic elevat.

T’expliquem les activitats dirigides més de moda, que t’ajudaran a posar-te en forma:

És important fer exercicis d'escalfament abans de qualsevol activitat.
És important fer exercicis d’escalfament abans de qualsevol activitat.

Zumba

El zumba és una doctrina que canvia completament la idea de l’esport, ja que a través dels ritmes de la música actual, podràs ballar i gaudir d’una sèrie de coreografies que milloraran la teva condició física, incrementaran la teva energia i t’ajudaran a reduir el greix corporal. En una sessió de zumba pots eliminar fins a 800 calories a partir d’exercicis aeròbics que t’ajudaran a enfortir els braços, les cames, els glutis i els abdominals.

Body combat

Aquesta classe cardiovascular va dirigida a aquells que vulguin cremar calories i descarregar adrenalina al mateix temps. El body combat, mitjançant una combinació de moviments de lluita i arts marcials com el karate, la boxa, o el kick boxing, s’ha convertit en l’activitat física preferida de molts, i pots arribar a cremar fins a 600 calories per classe.

fitness-1348867_1920
El body combat s’ha convertit en l’activitat física preferida de molts.

Crossfit

El crossfit és un sistema d’entrenament que molts comparen amb la dinàmica que se segueix a l’exèrcit. Aquesta disciplina combina el treball cardiovascular amb exercicis de força, i es basa en entrenaments per intervals d’alta intensitat i entrenaments funcionals. El crossfit és un dels entrenaments més exigents que pots trobar, i un dels que comporta una major despesa energètica. ¡Pots cremar fins a 700 calories per sessió!

Body balance

L’objectiu del body balance no és el consum calòric, sinó exercitar els músculs i relaxar-te per millorar la postura corporal, treballar la flexibilitat, millorar la tonificació i reduir l’estrès. Aquesta disciplina reuneix les tècniques del ioga, el tai-txi i el pilates. En una classe pots cremar 400 calories.

El body balance adopta les tècniques del ioga, el tai txí i el pilates.
El body balance adopta les tècniques del ioga, el tai txí i el pilates.

És important esmentar que, a més de seguir un d’aquests programes d’exercicis, has de mantenir una alimentació saludable, que equilibri les calories i els nutrients. A la nostra secció cuidar-me pots trobar una gran varietat de plats saludables per cuidar la teva figura.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…