la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

4 consells per a tornar a la rutina de la millor manera!

Woman cooking
Pren nota de les nostres recomanacions i torna a la rutina amb el millor ànim!

Tornar a la rutina després de les vacances estivals sempre és una tasca difícil de superar, sobretot, perquè implica acomiadar-se del descans i l’entreteniment per a endinsar-se en les tasques laborals i familiars habituals. No obstant això, tornar a la normalitat no té per què implicar només aspectes negatius, ja que realitzant petits canvis en el dia a dia, es pot afrontar la tornada de les vacances amb la millor actitud. A continuació et descobrim com fer-ho!

La planificació t’ajudarà a guanyar temps

Dedicar un parell d’hores a apuntar a la teva agenda les tasques a realitzar pot ajudar-te a treure el màxim profit al temps lliure. Fer llistes ofereix una sensació gratificant i de control, així que no perdis més temps i apunta a la teva agenda el que necessites comprar al mercat o les tasques que tinguis pendents al teu retorn a casa.

A més, en ser conscient del temps lliure que tindràs disponible, pots començar a organitzar activitats que t’ajudaran a evadir-te i suposaran una relaxació per a la teva ment durant el retorn a la rutina.

Apuntar les coses que has de fer en paper pot ser beneficiós per a la teva memòria!

Evita el desordre

El desordre significa caos, i aquest pot influir de forma negativa a la teva productivitat diària i fins i tot al teu estat d’ànim. Està demostrat que els espais desordenats dificulten les tasques diàries de la llar, per això, per a evitar-ho l’ideal és realitzar una neteja a fons i desfer-te de les coses que no utilitzes, perquè no t’ocupin espai addicional.

D’altra banda, pots intentar mantenir la neteja de la llar realitzant petites tasques diàries que evitin que hagis de dedicar moltes hores seguides a la neteja. La constància t’ajudarà a evitar que es propagui el desordre!

Exercita’t!

L’exercici físic és una de les millors activitats per a evadir la ment. En general, qualsevol moviment físic pot ajudar-te a millorar l’estat d’ànim. Per això, res millor que una classe de zumba o sortir a fer una passejada pel parc per a sentir-te millor a la tornada de les vacances.

L’activitat física, a més, és beneficiosa tant per al cos com per a la ment, així que reserva uns minuts al dia i realitza l’activitat que més t’agradi.

Qualsevol activitat física pot ajudar-te a millorar el teu estat d’ànim.

Cuida la teva alimentació

Cuinar amb anticipació i cuidar la teva alimentació són dues tasques que poden anar unides i t’ajudaran a suavitzar el retorn a la rutina. Dir adéu als excessos culinaris preparant a casa plats saludables et motivarà també a recuperar l’interès en el dia a dia, cuidant el teu benestar i la teva salut.

Inspira’t en receptes diferents i sorprèn als teus familiars cuinant plats variats per a evitar caure a la monotonia. I si a més, et planifiques dies per cuinar i deixar diversos menjars preparats, estalviaràs molt temps que podràs dedicar a realitzar altres activitats.

 Organitza tuppers amb vegetals tallats i rentats per tenir-los a mà per a qualsevol recepta.
Organitza tuppers amb vegetals tallats i rentats.

La planificació i l’organització són la clau perquè recuperis el teu ritme de vida habitual. Segueix les nostres recomanacions i reprèn la rutina amb la millor actitud!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…