Blat de moro dolç en gra

Blat de moro dolç en gra

Bossa 400 g
0,89 €

1kg =2,23 €

UDS

Descripció

Cruixent blat de moro desgranat ideal per donar color i sabor a les teves amanides i altres receptes.

Més detalls

Avantatge nutricional

El blat de moro dolç és font de fibra, que ajuda al sistema digestiu.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

A totes les coccions el producte es cuinarà directament congelat.

Bullir (6-8 minuts): Aboqueu la verdura en aigua salada bullent.

Saltar (6-8 minuts): Poseu la verdura en una paella amb una mica d’oli ben calent. Si en teniu molta quantitat, és millor fer-la en diverses tongades.

Vapor (6-8 minuts): Aboqueu la verdura a la vaporadora amb una mica de sal i deixeu-la coure amb la tapa posada.

Forn microones (8-10 minuts): Punxeu la bossa i deixeu coure el producte a potència màxima (850W). Si no voleu consumir tota la quantitat de l’envàs, poseu la quantitat que vulgueu en un plat i tapeu-lo amb una tapa de microones.

Conservació:

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

80 g

Truc

Pots simplement descongelar el blat de moro i afegir-lo a les teves amanides.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

BLAT DE MORO DOLÇ EN GRA ULTRACONGELAT. 

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 78 kcal/328 kj; Greixos: 1,3 g (dels quals, Saturats: 0,3 g); Hidrats de Carboni: 12 g (dels quals, Sucres: 5,5 g); Fibra: 3,3 g; Proteïnes: 2,9 g; Sal: 0 g.

Origen

Espanya

Format

Bossa 400 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3188

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!