Pèsols extrafins Premium

Pèsols extrafins Premium

Bossa 1 kg
3,99 €

1kg =3,99 €

UDS

Descripció

Per què els nostres pèsols són sempre dolços i tendres…? molt fàcil: tots els llegums tendeixen a endurir-se quan estan fora de la beina, com cigrons o mongetes. La ultracongelació evita aquest procés mantenint els sucres i els aminoàcids originals sense convertir-los en midons i proteïnes; per això són dolços i tendres. A més, costen molt menys de pair.

Sens dubte, la manera més ràpida, còmoda i saludable de gaudir d´aquestes perles verdes nutricionals: aporten fibra, energia, proteïnes (aminoàcids) i vitamines. Un dels aliments més complets que hi ha, que es cuina directament congelat en un temps rècord.

Més detalls

Avantatge nutricional

Els pèsols són una font excel·lent d'aminoàcids, la matèria primera que el nostre cos utilitza per formar les proteïnes. Així, quan consumeixes carns, peixos o llegums secs, el teu cos ha de trencar primer per obtenir els aminoàcids, per després tornar a compondre noves proteïnes.

Per a vegans, és important remarcar que per completar proteïnes del mateix valor que la de carns o peixos s'han de combinar cereals i llegums (amb llavors i fruits secs). Així s'assegura la ingesta de tots els aminoàcids necessaris per formar proteïnes d'“alt valor biològic”, és a dir, que aporten els 8 aminoàcids essencials.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Cuina totes les verdures directament congelades, segons el temps de cocció que aconsellem per a cada mètode: Al “dente”: Menys temps de l’indicat. Tendra: Més temps de l’indicat.

Vapor (4-6 min): Porta l'aigua fins a ebullició. Col·loca els pèsols en la reixeta per a coure al vapor i cuina'ls tapats el temps indicat.

Microones (3-5 min): Col·loca els pèsols en un recipient apte per a microones, tapa i cou a potència mitjana-alta el temps indicat.

Ofegat (4-6 min): Escalfa una cassola o paella a foc sota-mitjà. Afegeix els pèsols i un doll d'oli d'oliva, tapa i cuina el temps indicat.

Saltat (2-4 min): Escalfa una paella o wok a foc mig-alt. Afegeix els pèsols, un doll d'oli i cuina'ls destapats movent-los sovint el temps indicat.

Bullit (2-4 min): Bull aigua amb sal en una olla. Afegeix els pèsols i cuina el temps indicat.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

200 g

Truc

Acompanya els teus plats amb pèsols, ja sigui en amanides de pasta o arròs o utilitza'ls per fer purés.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

PÈSOLS ULTRACONGELATS.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 78 kcal/329 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 11 g (dels quals, Sucres: 2,8 g); Fibra: 5 g; Proteïnes: 6 g; Sal: 0,01 g.

Origen

Espanya

Format

Bossa 1 kg

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3113

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits