Edamame

Edamame

Bossa 400 g
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
1,59 €

1kg =3,98 €

UDS

Descripció

Et presentem l'original Edamame oriental, beines de soja verda que es recol·lecten dolces i tendres, com mongetes, i que, com bé saben els Asiàtics, és d'una riquesa alimentària colossal. Es tracta de la Soja més tendra, més delicada i més fàcil de menjar, ultracongelada acabada de collir per salvaguardar la seva textura tendra i el seu sabor suau i delicat.

La manera més comuna de consumir edamame una vegada cuinat al vapor és saltat, directament congelat a foc mitjà-baix, amb un rajolí d'oli i tapats. Així gaudiràs del delicat sabor torrat i lleument salat de la beina, alhora que les llavors de soja quedin tendres, dolces i saboroses, gairebé a la manera de menjar cacauets, però frescos.

Més detalls

Avantatge nutricional

Per què hi ha tants aliments amb Soja? Per diversos motius: Primer, perquè és un llegum amb un contingut en proteïnes molt alt i, a més, a diferència de la majoria de llegums i cereals, aporta tots els aminoàcids essencials que el teu organisme necessita per formar proteïnes complexes; per això es valora tant la Soja per elaborar símils carnis o de peix Plant Based en dietes vegetarianes i veganes.

Segon, pel contingut en hidrats de carboni, font d'energia. Com qualsevol altre llegum aporta energia també en forma de midons i sucres.

Els llegums ultracongelats verds i frescos, com pèsols, faves o soja són més digeribles que els que s'han assecat prèviament (cigrons, llenties, mongetes). El secret està en el sabor… són més dolços, i ho són perquè encara conserven els sucres sense convertir-los en midons i els seus aminoàcids sense passar a proteïnes.

Informació sobre promocions

Afegeix els noodles Teppanyaki o el saltat tailandès + 1 bossa d'edamame + 1 paquet de les teves gyozas favorites i tot el pack et surt per NOMÉS 6,99€

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

En totes les coccions el producte es cuinarà directament congelat. Els temps de cocció són aproximats:

Bullir (2-3 minuts): afegir el producte en aigua salada bullent.
Vapor (3-4 minuts): afegir el producte en la vaporera amb una mica de sal i coure amb la tapa posada.
Microones (5-7 minuts): Col·loca mitja bossa de producte en un recipient per a microones, cobert d’aigua i cuina tapat a màxima potència 850W).

Servir amb sal en escates.

Conservació

Frigorífic: 24 hores. Congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou una vegada descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

EDAMAME. BEINES DE SOJA VERDA ULTRACONGELADES.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 145 kcal/601 kj; Greixos: 7,6 g (dels quals, Saturats: 1,1 g); Hidrats de Carboni: 3,3 g (dels quals, Sucres: 2,8 g); Fibra: 7,5 g; Proteïnes: 12 g; Sal: 0 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3230

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits