Espàrrecs de marge

Espàrrecs de marge

Bossa 300 g
3,45 €

1kg =11,50 €

UDS

Descripció

Espàrrecs sencers gruixuts, sucosos i saborosos, ideals per preparar a la planxa o en barbacoa en qüestió de 2 minuts literals: no necessiten descongelació.

Un exemple excel·lent dels avantatges dels vegetals ultracongelats: Els espàrrecs són brots de primavera que, fora d'aquesta temporada, varien molt en preu de venda. Els congelats, en canvi, et permeten gaudir d'aquesta delicada menja verda durant tot l'any de manera segura i natural, amb un preu estable i regular.

Escalfa la teva planxa o paella a foc fort. Afegeix-hi un rajolí d'oli i els espàrrecs directament congelats. Afegeix pebre al gust però no hi afegeixis sal, un rajolí més d'oli d'oliva i gira els espàrrecs només una vegada. Al cap d'1 minut abaixa el foc i, en un minut més, llestos per portar a taula.

Més detalls

Avantatge nutricional

A banda de les avantatges evidents de menjar espàrrecs (fibra, vitamines) hi ha dos aspectes a tenir en compte quan preparem espàrrecs: Primer, es tracta d'un vegetal molt pobre a Sodi, per tant sense sal. Però és que a més vaig comptar amb alts nivells de potassi, el mineral que equilibra els excessos de sal a l'organisme, així que es comporta com un diürètic natural.

Si afegiu sal durant la cocció dels espàrrecs no només estareu augmentant el contingut de sodi (i per tant afectant negativament les vostres propietats nutricionals, com en el cas dels espàrrecs en conserva), sinó que aquesta sal també farà que els espàrrecs deixeu anar més aigua i, per tant, no quedin amb la textura ideal.

Així que cuina i serveix els teus espàrrecs sense sal. Aquells que volen poden afegir tranquil·lament només als seus.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Cuina totes les verdures directament congelades, segons el temps de cocció que aconsellem per a cada mètode. Al dente: menys temps de l’indicat. Tendra: Més temps de l’indicat.

Vapor (4-8 minuts): Fes bullir l’aigua, posa els espàrrecs en la reixeta per coure al vapor i cuina’ls tapats el temps indicat.

Microones (4-6 minuts): Posa els espàrrecs en un recipient apte per a microones, tapa i cou a potència mitja-alta el temps indicat.

Ofegat (6-8 minuts): Escalfa una cassola o paella a foc baix-mig. Afegeix els espàrrecs i un raig d’oli d’oliva, tapa i cuina el temps indicat.

Saltat (3-4 minuts): Escalfa una paella o wok a foc mig-alt. Afegeix els espàrrecs, un raig d’oli i cuina’ls destapats, remenant amb freqüència, el temps indicat.

Bullir (4-6 minuts): Bull aigua amb sal en una olla. Afegeix els espàrrecs i cuina el temps indicat.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Truc

Espàrrecs amb salsa romesco de la Sirena. Omple el teu paladar de vitamines i sabor amb aquesta suggeridora combinació d'aromes i textura.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

Espàrrecs de marge ultracongelats.

Informació nutricional per 100 g

Valor Energètic: 20 kcal/86 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 2,5 g (dels quals, Sucres: 2,5 g); Proteïnes: 1,5 g; Sal: 0,03 g.

Origen

Xile

Format

Bossa 300 g
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3924

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits