Taller de cuina de Nadal

Més de 2.000 socis es van inscriure en els tallers de cuina de Nadal. Gràcies per la vostra participació.

En els tallers de cuina de Nadal es van elaborar suculents plats especialment indicats per aquestes festes.

Com a entrants es va cuinar unes broquetes de gamba amb pil-pil de pebrot. I com a plats principals es van elaborar uns lloms de lluç amb beixamel de marisc i escamarlans i un ragout de rap amb bolets, llagostins i crumble d'avellanes.

També una espectacular cassola de lluç amb marisc i unes delicioses cassoletes de vieires amb cava.

Receptes amb un resultat espectacular i amb la facilitat que sempre proporcionen els productes de la Sirena.

Taller de cuina de Nadal
LES RECEPTES QUE HEM CUINAT DURANT EL TALLER
fotos delTaller de cuina de Nadal

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!