Taller de cuina de Nadal

Més de 2.000 socis es van inscriure en els tallers de cuina de Nadal. Gràcies per la vostra participació.

En els tallers de cuina de Nadal es van elaborar suculents plats especialment indicats per aquestes festes.

Com a entrants es va cuinar uns escamarlans gratinats amb romesco i unes gambes australs amb taronja. I com a plats principals es van elaborar un rap amb llamàntol o un rodó de pollastre farcit rostit amb una salsa de foie i cebetes glacejades.

També una espectacular cassola de lluç amb marisc i un magre d’ànec amb salsa de fruites del bosc.

Receptes amb un resultat espectacular i amb la facilitat que sempre proporcionen els productes de la Sirena.

Taller de cuina de Nadal
LES RECEPTES QUE HEM CUINAT DURANT EL TALLER
fotos delTaller de cuina de Nadal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!