Verdures per a wok

Verdures per a wok

Bossa 450 g
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
2,29 €

1kg =5,09 €

UDS

Descripció

Brocoli, pebrot vermell a tires, pastanaga juliana, tirabecs sencers, brots de mongeta, pebrot taronja i bolets, els quals no has de rentar, pelar, ni tallar. Només afegir sense descongelar a un wok o paella ben calenta perquè es cuinin en 3 minuts.

Combina'ls amb les teves espècies i salses preferides per “wokear” la teva cuina Asiàtica: Chop Shuey, Curris, Thai, indú, etc… Part d'un peix o marisc, afegeix les teves VERDURES PER A WOK i combina amb arròs al vapor o mukimame.

Més detalls

Avantatge nutricional

Una solució excel·lent que aporta tota la fibra, pigments antioxidants i vitamines que necessitem a cada menú. La cocció en wok manté els nutrients de manera òptima a diferència d'un bullit, ja que els vegetals no dilueixen els components a l'aigua de cocció; per això els colors queden vius i brillants al plat. Recorda que els vegetals han de compondre el 40-50% dels aliments que consumim a cada menú de migdia o sopar.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Afegir el producte directament congelat en un wok o paella antiadherent amb una mica d’oli ben calent. Saltar a foc mig-moderat, aproximadament durant 6-8 minuts, remenant de tant en tant. Amanir al gust.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

PREPARAT PER A WOK DE VERDURES I BOLETS. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: verdures en proporció variable (bròcoli, pebrot vermell, pastanaga, tirabec, brot de mongeta mungo, pebrot taronja), bolets cultivats (13%) (Auricularia polytricha), assaonador (2%) [sal, sucre morè, aroma, all en pols, extracte de gingebre].

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 50 kcal/208 kj; Greixos: 0,9 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 6,1 g (dels quals, Sucres: 3,8 g); Fibra: 1,9 g; Proteïnes: 3,3 g; Sal: 0,45 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3459

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits