Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodó de gall d'indi amb salsa de foie
Una de les receptes festives més clàssiques i més celebrades, per a la qual no cal llençar-se tot el dia a la cuina. Un exemple perfecte d'ús combinat de les solucions Sirena per aconseguir resultats excel·lents sense cap esforç: gall dindi de primera qualitat elaborat a mà, la SALSA PER A RODONS DE CARN com a base per assegurar textura, sabor i profunditat i, és clar, un PURÉ DE PATATES AMB OLI D'OLIVA elaborat amb patates fresques, sempre a punt amb un cop de micro.
Preu net de la ració 6,13€
Descongelació:
Submergeix el RODÓ DE GALL DINDI en abundant aigua corrent sense punxar ni retirar el seu envàs (1 hora).
Elaboració:
1. Escalfa el teu forn a 200 ºC. Presenta el RODÓ DE GALL DINDI AMB PASSES I PINYONS en una safata apta i afegeix un rajolí d'oli d'oliva. Cuina 40-50 minuts, fins que estigui ben daurat. Reserva.
2. Mentrestant pela les escalunyes i col·loca-les al forn en una safata amb un rajolí d'oli, tapades.
3. Escalfa una paella a foc mitjà-alt. Daura el MICUIT AMB TROSSOS DE FOIE PREMIUM directament congelat, fins que es dauri bé per tot arreu. Afegeix-hi la salsa per a rostit i, quan bulli, l'aigua necessària per al punt de textura desitjat (cremosa). Tritura i cola. Reserva.
4. Escalfeu el PURÉ DE PATATES AMB OLI D'OLIVA en un bol, tapat, en microones, 4-5 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Bat per allisar-lo i afegeix la quantitat de llet adequada per a la teva textura desitjada.
5. Muntatge: Talla el RODÓ DE GALL DINDI en seccions individuals i col·loca-les al centre del plat. Afegeix el PURÉ DE PATATES, la salsa de foie-gras i decora amb alguns pinyons més.
Que fàcil que és menjar bé