Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Lubina ibèrica amb cous cous

llobarro iberic amb cous cous

No hi ha millor manera de menjar el peix al punt just, sucós i suculent que amb les RECEPTES DEL XEF CARLOS MALDONADO dissenyades per a La Sirena. Peix sempre acabat de cuinar en 5 minuts, amb salsa suficient per a una bona guarnició. D´altra banda, el nostre COUS COUS amb verdures, amb l´equilibri just entre vegetals i hidrats de carboni. Dues solucions que es complementen a la perfecció per menjar bo, sa i equilibrat. Que fàcil és menjar bé!

Ampliar imatge

Lubina ibèrica amb cous cous

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar

Preu net de la ració 6,75€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació: 

No cal descongelar. Escalfar/cuinar directament.

Text Elaboració:

1. Retira la cobertura de cartró de la LUBINA IBÈRICA i presenta-la sobre un plat apte per a microones. Cuina directament congelada 3-4 minuts a potència màxima (850 W). Deixeu reposar 1 minut fora del microones abans d'obrir l'envàs.
2 Escalfa una paella antiadherent a foc mitjà-alt. Afegeix-hi el COUS COUS AMB VERDURES directament congelat juntament amb un parell de cullerades d'oli d'oliva. Deixa cuinar 4-6 minuts a foc mitjà-fort fins que quedi solt i endins.
3. Presenta el llobarro i la seva salsa sobre el cous cous perquè la sèmola prengui tot el sabor del peix.

Prepara Lubina ibèrica amb cous cous. Deliciosos menús combinables amb precuinats la Sirena, llestíssims en 10 minuts!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits