Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lubina ibèrica amb cous cous
No hi ha millor manera de menjar el peix al punt just, sucós i suculent que amb les RECEPTES DEL XEF CARLOS MALDONADO dissenyades per a La Sirena. Peix sempre acabat de cuinar en 5 minuts, amb salsa suficient per a una bona guarnició. D´altra banda, el nostre COUS COUS amb verdures, amb l´equilibri just entre vegetals i hidrats de carboni. Dues solucions que es complementen a la perfecció per menjar bo, sa i equilibrat. Que fàcil és menjar bé!
Preu net de la ració 6,75€
Descongelació:
No cal descongelar. Escalfar/cuinar directament.
Text Elaboració:
1. Retira la cobertura de cartró de la LUBINA IBÈRICA i presenta-la sobre un plat apte per a microones. Cuina directament congelada 3-4 minuts a potència màxima (850 W). Deixeu reposar 1 minut fora del microones abans d'obrir l'envàs.
2 Escalfa una paella antiadherent a foc mitjà-alt. Afegeix-hi el COUS COUS AMB VERDURES directament congelat juntament amb un parell de cullerades d'oli d'oliva. Deixa cuinar 4-6 minuts a foc mitjà-fort fins que quedi solt i endins.
3. Presenta el llobarro i la seva salsa sobre el cous cous perquè la sèmola prengui tot el sabor del peix.
Que fàcil que és menjar bé