Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Guisat de pollastre a l'all amb verdures juliana

Spaghetti marinera amb brasejat de verdures i gambes

Un bàsic com el pollastre a l'allada, ens aporta 3 coses essencials: La Salsa, bàsicament oli i herbes... a més, les proteïnes del pollastre i l'energia de la creïlla. Només ens falta la verdura per personalitzar el plat i completar el menú: Aquí entren en joc en clar avantatge totes les solucions Sirena com a saltejats, diferents talls i presentacions de vegetals que no hauràs de pelar, higinenitzar, ni tallar.... només cuinar. Avui et proposem un dels nostres clàssics: juliana de verdures apta per a sopes, cremes, vins, saltejats, etc...

Ampliar imatge

Guisat de pollastre a l'all amb verdures juliana

Dificultat Baixa
10' min
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació: 

No cal descongelar. Escalfar/cuinar directament.

Text Elaboració:

1. Aixequeu lleument la pestanya superior de la safata de POLLASTRE A L'ALLADA, només per una cantonada. Introdueix al microones i escalfa 5-6 minuts a potència mitjana-alta (650 W).
2. Mentrestant escalfa una paella a foc mitjà-alt. Afegeix-hi la ració de JULIANA DE VERDURES al costat d'un parell de cullerades d'oli d'oliva i un pessic de sal. Cuina 2 minuts, abaixa el foc i continua 2 minuts més.
3. Passa el POLLASTRE A l'ALLADA a un plat i acompanya amb la JULIANA DE VERDURA perquè s'empapi del sabor de la salsa.

Compra online Guisat de pollastre a l'all amb verdures juliana al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits