Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Fideuà, mango mojito

Ous "estrellats" plusmarca

La fideuà de marisc de La Sirena està elaborada amb el fideu més fi de totes...i el més solt, fins i tot regenerat a microones. Té un equilibri excel·lent entre proteïnes (s'utilitzen calamars), hidrats de carboni i verdures; sense sacrificar en cap moment el seu sabor, especialment degut a que s'usa un fumet amb escamarlans per cuinar-la. No només són fideus!

Ampliar imatge

Fideuà, mango mojito

Dificultat Baixa
7' min
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Sucre morneo 1 cullarada
  • •   Poleo menta (infusió) 1 sobre
  • •   Aigua (1 got)
  • •   1 grill de llimona

Preu net de la ració 5,23€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

No és necessari descongelar abans de cuinar.

Elaboració:

1. Escalfa l'aigua al microones amb la pell de llimona 1 minut (650W). Infusiona la menta poliol, tapada, durant 2 min.

2. Mentrestant escalfa la fideuà al microones practicant un forat al film superior amb un ganivet o forquilla. Programa 5-6 minuts a potència mitjana-alta (650 W).

3. Retira el saquet de menta i dilueix el sucre. Prepara el MANGO A DAUS i marina'l amb aquesta infusió encara calenta. En el temps que arribis a les postres la fruita i el suc estaran fresquíssims i refrescants, com mojito.

Cuina Fideuà, mango mojito amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits