Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de lluç assolellat
La PUNTILLA DE CALAMAR ORIENTAL és excel·lent per saltejats i plats ràpids on sempre queda tendre, sucosa i saborosa. D'altra banda, uns excel·lents CORS DE CARXOFA, tot rendiment i, com a energia, uns daus de PATATES A L'ESTIL MEDITERRANI cuinades ja amb alfàbrega fresca que només cal escalfar per utilitzar en multitud d'ocasions. Un exemple fantàstic de la filosofia alimentària Sirena: solucions saludables a l'abast de totes les butxaques.
Preu net de la ració 3,60€
Descongelació:
Retira l'envàs i presenta els LLOM DE LLUÇ DEL CAP en un recipient amb reixa, tapats i a la nevera (6-8 h.)
Elaboració:
1. Escalfa una paella ampla a foc mitjà-alt i col·loca els PEBROTS ROSTITS directament congelats. Afegeix-hi un rajolí d'oli d'oliva. Quan comencin a brillar afegeix les llavors de carbassa, el romaní picat i la nyora, només uns segons.
2. Afegeix el blat de moro dolç directament congelat i continua saltejant amb foc fort durant 2 minuts. Abaixa el foc i tapa perquè les verdures quedin més tendres (2 min).
3. Asseca bé el LLOM DE LLUÇ DEL CAP. Salpebreu-ho. Escalfa una planxa a foc mitjà-alt i presenta una cullerada d'oli. Sobre ell, posa el peix per la part de la pell. Al cap d'1 minut gira i daura per la part interior. Afegeix-hi una cullerada més d'oli. Passa el peix a la paella dels vegetals i deixa-ho reposar 2 minuts abans de servir perquè quedi sucosa i tendre a l'interior.
Que fàcil que és menjar bé