Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Llobarro ibèric i verdures a la graella

Llobarro ibèric i verudres a la graella

Les receptes del Xef Carlos Maldonado són una estupenda base per construir menús complets al teu gust: incorporen la salsa i el peix, que aporten proteïnes completes, greixos saludables del peix i l'oli d'oliva verge (omega 3 + omega 9) i estan al punt just de sal. Així, és molt fàcil escollir qualsevol de les solucions vegetals de La Sirena, que tampoc requereixen descongelació, i poder completar fàcilment un dinar o sopar saludable i sostenible.

Ampliar imatge

Llobarro ibèric i verdures a la graella

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena

Preu net de la ració 5,37€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

No cal descongelar. Regeneració directa.

 

 


Elaboració (menys de 10 minuts):

 

1. Per al LLOBARRO IBÈRIC: Col·loca'l sobre un plat apte per a microones sense retirar l'envàs. Practica un petit tall al film com a vàlvula de sortida de vapors de cocció i cuina 5-6 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Obre l'envàs (cura, calenta).
2. Escalfa una paella ampla a foc baix-mig i presenta les PATATES ROSTIDES A RODANXES i els ESPÀRRECS DE MARGE directament congelats. Afegeix-hi un rajolí d'oli d'oliva i cuina-ho 3-4 minuts, fins que les patates estiguin ben calentes i els espàrrecs completament cuinats.
3. Presenta els vegetals en un plat ample i afegeix-hi el llobarro, la salsa i el pernil ibèric a sobre.

Cuina llobarro ibèric i verdures a la graella amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits