Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filets de gallineta en puré de patata i coliflor
Els colors ataronjats de fruites i hortalisses ens indiquen la presència inequívoca de Betacarotens, una vitamina molt necessària per a la salut de la pell, sobretot en èpoques de l'any en què l'oxidació per la llum solar és més gran. Pastanagues, carbasses o taronges són aliments que contenen alts nivells. La ultracongelació és una tècnica de conservació excel·lent que conserva al màxim aquestes vitamines, ja que les hortalisses queden protegides de la llum solar i del deteriorament que pateixen des que es recol·lecten fins que les consumim.
Preu net de la ració 3,44€
Descongelació:
No cal descongelar abans de l'elaboració.
10 minuts abans de cuinar, submergeix la gallineta en aigua freda abundant sense punxar ni obrir l'envàs de buit.
Elaboració:
Barreja la PATATA A DAUS i la CARABASSA A DAUS en un bol apte per a microones amb un rajolí d'oli i un pessic de sal. Tapa i cuina 6-8 minuts a potència alta (850 W). Passa al teu robot de cuina i tritura fins a obtenir un puré fi i brillant.
Escalfa una paella a foc mitjà-alt i salta les pastanagues BABY directament congelades amb una altra cullerada d'oli d'oliva. Afegeix-hi una mica de sal (2 minuts). Abaixa el foc i afegeix la ratlladura i el suc de taronja, la nyora picada i el julivert. Presenta el FILET DE GALLINETA cap per avall i cuina a foc mínim fins que el peix estigui completament cuit al centre (4-5 min).
Presenta el puré de patata i carbassa en un plat pla. A sobre, el FILET DE GALLINETA i acaba amb les pastanagues brasejades a la taronja amb julivert.
Que fàcil que és menjar bé