Sandvitx d'albergínia amb formatge de coliflor

Sandvitx d'albergínia amb formatge de coliflor

Dificultat Baixa
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   3 cullerades de llevat nutricional
  • •   1 culleradeta de pebre vermell fumat
  • •   1 culleradeta de cúrcuma
  • •   1 cullerada de suc de llimona
  • •   Oli d'oliva Verge Extra
  • •   4 llesques de pa de pagès
  • •   2 cullerades de mantega vegetal
  • •   1 grapat de rúcula
  • •   Sal i pebre negre
Preparació Mostrar Mostrar
  1. En primer lloc, elabora la salsa de “formatge” cuinant al vapor les patates a daus juntament amb la coliflor entre 6 i 8 minuts. Quan estiguin tendres, bat-ho juntament amb el pebre vermell, la cúrcuma, un pessic de sal i pebre, el llevat nutricional, el suc de llimona, l'all i 3 cullerades d'oli d'oliva fins a aconseguir un puré dens.
  2. D'altra banda, unta una cara de les llesques de pa de pagès amb la mantega vegetal i torra-les al forn o planxa fins a daurar.
  3. En una paella al foc amb 1 cullerada d'oli d'oliva, cuina la ceba a la juliana sense descongelar a foc mitjà-baix fins que després d'evaporar-se l'aigua caramel·litzi lleugerament. Reserva.
  4. Posa de nou un rajolí d'oli a la paella i a foc mitjà escalfa les verdures rostides congelades directament 2 minuts per costat.
  5. Prepara el sandvitx cobrint una llesca pel costat sense mantega amb la rúcula, la ceba, algunes verdures escalivades i finalment la salsa de formatge. Cobreix-ho amb una altra llesca de pa.
Cuina Sandvitx d'albergínia amb formatge de coliflor amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits