Saltejat de col llombarda, poma i patates a la llimona (amb hamburguesa vegetal)

Saltejat de col llombarda, poma i patates a la llimona (amb hamburguesa vegetal)

Dificultat Baixa
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   2 dosis de julivert trossejat
  • •   2 hamburgueses 100% vegetal sabor pollastre (No disponible)
  • •   4 cullerades de ceba a juliana (No disponible)
  • •   Patates a daus 100g (No disponible)
  • •   Col llombarda 250g (No disponible)
A més:
  • •   1 poma petita
  • •   Suc de mitja llimona
  • •   Sal
  • •   1 culleradeta de llavors de fonoll
  • •   Oli d'oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar
  1. Posa 2 cullerades d'oli d'oliva en una paella àmplia al foc i quan estigui calent afegeix les llavors de fonoll. Torra un minut i afegeix-hi la ceba a la juliana i les patates directament congelades. Cuina suau perquè es vagin escalfant uns 7 minuts.
  2. Afegeix la col llombarda, la poma pelada i tallada a cubs i un pessic de sal i segueix cuinant 5 minuts més.
  3. Finalment, afegeix el julivert juntament amb el suc de llimona, remou i deixa que es barregin els sabors 2 minuts.
  4. Pots cuinar les hamburgueses passant directament sense descongelar per una planxa calenta amb un rajolí d'oli durant 5 minuts per cada costat.
Cuina Saltejat de col llombarda, poma i patates a la llimona (amb hamburguesa vegetal) amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits