Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Mini hamburgueses de nuggets de pollastre vegà
Preescalfar el forn a 180ºC.
Rentar i tallar els tomàquets cherry a rodanxes. Reserveu-ho.
Tallar els panets per la meitat. Reserveu-ho.
Tallar l'alvocat a daus petits. Reserveu-ho.
Enfornar els nuggets de pollastre vegà en una safata amb una mica d'oli i un pessic d'herbes provençals, sal i pebre durant 10-15 minuts a 180ºC. Reserveu-ho.
Bullir aigua amb sal en una olla i coure els pèsols durant 5 minuts a foc mitjà. Escórrer i reservar.
Escalfar una mica d'oli en una graella i coure les rodanxes de carbassó durant 5 minuts a foc mitjà. Donar-los la volta durant la cocció, salpebrar i reservar.
Escalfar una mica d'oli en una paella i torrar els panets. Reserveu-ho.
Tritureu amb un processador d'aliments els pèsols, l'alvocat, les ametlles, un rajolí de suc de llimona, unes fulles d'alfàbrega, 15 ml d'oli i 30 ml d'aigua mineral. Salpebrar i processar fins a obtenir una salsa homogènia i llisa. Reserveu-ho.
Per muntar les hamburgueses, col·loqueu una mica de salsa d'alvocat a la base del panet i incorporeu-hi una mica de ruca, dues rodanxes de carbassó, unes rodanxes de tomàquet cherry i un nugget de pollastre vegà. Tancar amb l'altra meitat del pa.
Per emplatar, servir les hamburgueses de nuggets de pollastre vegà en un plat i clavar un escuradents de fusta.
Que fàcil que és menjar bé