Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Canelons de carn amb saltat d'espinacs i formatge

Canelons de carn i saltat d'espinacs amb formatge

Una proposta apta per a dies festius que incorpora als canelons el que li falta per a convertir-se en plat equilibrat: Verdures. Aprofitant aquest fantàstic SALTAT D'ESPINACS AMB FORMATGE, ens ajustem a la gamma de sabors de la Beixamel, el formatge per a gratinar i la carn de boví. Completa aquesta proposta amb una amanida a base de fulles d'hivern (endívia, escarola) amb grans de magrana fresca.

Ampliar imatge

Canelons de carn amb saltat d'espinacs i formatge

Dificultat Baixa
10' min
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

No és necessari descongelar abans de cuinar.

Elaboració (menys de 10 minuts):

  1. Retira l'embolcall dels CANELONS DE CARN AMB BEIXAMEL i introdueix en el microones. Escalfa a temperatura màxima 8-9 min. (850 W).
  2. Escalfa una paella a foc fort i afegeix el SALTAT D'ESPINACS AMB FORMATGE directament congelat amb un parell de cullerades d'oli. Salteja 4-5 min.
  3. Presenta els ESPINACS AMB FORMATGE en la base d'un plat pla, els CANELONS DE CARN AMB BEIXAMEL damunt.
Prepara canelons de carn amb saltat d'espinacs i formatge. Deliciosos menús combinables amb precuinats la Sirena, llestíssims en 10 minuts!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits