Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Xató Sirena

Xató Sirena

El xató és una amanida d'esmussats original del llevant peninsular. La primera amanida de l'any, completa en si mateixa: anxoves i bacallà que ens proporciona omega 3 i proteïnes, olives i oli (omega 9 i energia) a més d'escarola i pebrots (la ració vegetal carregada de fibra i vitamines). S'amaneix amb romesco, una salsa que aporta tots els omegues saludables (3,6 i 9) gràcies als fruits secs i l'oli d'oliva. Ah! No oblidis rebanyar amb pa!

Ampliar imatge

Xató Sirena

Dificultat Baixa
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Salsa romesco 40g
  • •   Escarola 60g
  • •   Olives negres Aragó 25g
  • •   Anxoves en oli d'oliva 20g
  • •   Torrada de pa de poble 80g

Preu net de la ració 2,97€

Preparació Mostrar Mostrar
  1. Presenta el bacallà directament congelat en un bol o plat profund i cobreix amb aigua corrent, així ho descongeles a més d'eliminar-li un pelet de sal. Una vegada descongelat, embolica-ho en un drap i estreny fins a retirar tot l'excés d'aigua. Reserva.
  2. Col·loca els pebrots rostits en un bol apte per a microones, tapa'ls i posa-ho a potència mitjana-alta 3-4 minuts (650 W). Reserva.
  3. Amaneix olives, anxoves i escarola en un bol. Afegeix un parell de cullerades d'oli de conserva de les anxoves i una cullerada de salsa romesco. Ara presenta-la en el plat acompanyada amb els pebrots rostits i el bacallà esmollat en cru.
Prepara xató Sirena amb ajuda de la Sirena. Deliciosos menús combinables amb productes la Sirena, llestíssims en menys de 30 minuts!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits