Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Daus de lluç en brotxeta, coleslaw i maionesa kimchi
Una recepta lleugera basada en la cuina de Barbacoa, amb la diferència que les nostres brotxetes són més lleugeres i digeribles perquè són de lluç, no de carn. Aquest menú combina les substàncies antioxidants de la col crua amb les proteïnes dels daus de lluç austral, de textura ferma i sabor delicat. Per completar aquest menú us proposem un altre clàssic de les barbacoes americanes: Blat de moro saltejat. El que és vàlid per als pèsols ho és també per al blat de moro. La congelació és un excel·lent mètode de conservació per mantenir-lo dolç i tendre, sense sabors àcids. Com no, també a La Sirena.
Preu net de la ració 3,22€
Talla la col a fina juliana. Barreja-la en un bol i afegeix-hi el sucre, el iogurt i la mostassa. Deixa reposar 5-10 minuts i afegeix sal al gust.
Un cop descongelats, presenta els daus de lluç de 3 en 3 sobre el costat de la pell. Enfila'ls amb cada brotxeta procurant deixar un petit espai entre ells. Afegeix-hi sal i pebre.
Escalfa la teva planxa antiadherent a foc mitjà. Daura cada brotxeta de LLUÇ A DAUS 1 minut per cada cara, afegint una mica d'oli cada vegada que les gires per assegurar el cruixent exterior.
Mentrestant barreja el kimchi amb la maionesa per obtenir una salsa ràpida, cremosa i plena de matisos, a més de lleugerament picant.
Presenta l'amaniment de col (Coleslaw) i la salsa a la base del plat. Col·loca cadascuna de les brotxetes damunt la salsa i escampa uns cèrcols de ceba tendra finament picada.
Que fàcil que és menjar bé