Rodó farcit al forn amb timbal de patates i bolets

Rodó farcit al forn amb timbal de patates i bolets

Dificultat Baixa
25 min min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   12 g de tòfona negra laminada
  • •   1 trosset de gingebre fresc
  • •   1 culleradeta de mantega
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Brots tendres per decorar
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els magrets en un recipient amb reixeta a la nevera. Escalfa en una paella i daura els magrets per la banda de la pell uns 6 o 8 minuts, a foc lent, per que la pell es dauri i vagi deixant anar la seva grassa. Dona-li la volta al magret, afegeix sal i daura per l’altra banda uns 3 minuts més.

Per fer la salsa, col·loca en el got de la batedora les fruites del bosc directament congelades, reservant les més boniques per decorar el plat. Afegeix el gingebre fresc i una culleradeta de mantega. Salpebra i tritura fins aconseguir una salsa fina i espessa. Fileteja els magrets per la part ample en porcions de mig centímetre, i serveix mig magret a cada plat, acompanyat de la salsa.

Decora amb els brots verds, les fruites del bosc reservades i la tòfona laminada per sobre.

Cuina Rodó farcit al forn amb timbal de patates i bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits