Spaghetti al pesto i saltejat d'espinacas, bacó i gambes

Recepta spaghetti al pesto i saltejat d'espinacas, bacó i gambes

Encara que saciant i equilibrada, aquesta proposta pot créixer en proteïnes; afegeix-hi una cullerada o dues de formatge parmesà ratllat per augmentar-ne el sabor. Si ho prefereixes, també pots programar-te un lacti a les postres com un iogurt, mató o un formatge tendre. Els lactis també són font de proteïnes, aportant nutrients tan necessaris com el calci o vitamines del grup A, D i E.

Ampliar imatge

Spaghetti al pesto i saltejat d'espinacas, bacó i gambes

Descobreix aquesta recepta spaghetti al pesto acompanyat de saltejat d'espinacas, bacó i gambes per disfrutar amb tota la familia!

Dificultat Baixa
7-8' min
Preparació Mostrar Mostrar
  1. Descongelació: No es necessari descongelar abans de l'elaboració
  2. Elaboració: 
  • Spaghetti: Punxa lleument la tapa de l'envàs i escalfa a microones 4-6 min a potència alta (850 W)
  • Espinacs: Escalfa una paella a foc mitjà-alt i afegeix el saltat d'espinacs directament congelat. Salta 4-5 minuts, abaixa el foc i afegeix els spaghetti si vols combinar ambdós sabors.
Cuina Spaghetti al pesto i saltejat d'espinacas, bacó i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits