Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de Rap en caldereta i parmentier de coliflor
- Un cop descongelades les gambes separa el cap de la cua. Elimina els sucs interns del cap i pela les cues.
- Escalfa una cassola amb oli a foc moderat. Dora-hi els caps de les gambes per ambdós costats, 1 minut.
- Baixa el foc i afegeix les herbes aromàtiques, el pebre vermell i la pell de taronja. Cuina uns segons.
- Afegeix el tomàquet tallat a daus i sofregeix fins que hagi perdut tota la seva acidesa.
- Afegeix l'oli d'oliva suau i l'aigua. Deixa que el conjunt bulli suau 2-3 minuts.
- Baixa el foc a l'mínim i introdueix el llom de rap. Tapa i cuina a foc mínim possible 6-8 minuts.
- Mentrestant barreja el puré i la coliflor directament congelats en un bol apte per a microones. Afegeix la crema de llet, tapa i cuina al microones 7-9 minuts a potència mitjana-alta (650 W).
- Treu el bol de microones i tritura fins a obtenir un puré fi i llis. Prova de sal.
- Retira el llom de rap de la cassola. Reposa a part. Cola tots els sucs de la cassola i passa a un got per triturar. Emulsiona a màxima potència fins a obtenir una crema lleugera. Salpebra.
- Escalfa una planxa a foc mitjà-alt. Talla els lloms de rap en 3-4 seccions i daura'ls 30 segons per cada costat, igual que les cues de gamba pelades. Salpebra.
- Presenta la ració de parmentier de coliflor a la base d'un plat fons. Presenta el rap i les gambes a sobre.
- Ja a taula, afegeix la caldereta de rap i gamba des d'una gerra al voltant de l'peix, per sobre de l'parmentier.
Que fàcil que és menjar bé