Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Paella de marisc perfecta
Escalfa el forn a 200-220ºC en funció ventilador o amb placa inferior i superior.
Posa el sobre de fumet directament congelat en el vas mesurador. Afegeix aigua fins a arribar als 350ml. Aboca en una olla petita o cassola i escalfeu a foc baix fins que bulli. Reserva.
Un cop descongelades en aigua amb abundant sal, separa els caps de les gambes de les cues. Obre-i elimina els interns amb una cullereta. Escalfa una mica d'oli d'oliva a la paella i daura-hi els caps per tots dos costats a foc mitjà.
Reserva l'oli a la paella i passa els caps a l'fumet. Bull suaument durant 20 minuts per infusionar tot el seu sabor al fumet, enriquint-lo. Puja el foc a la paella i daura-hi el pebrot tricolor directament congelat a foc fort fins que s'evaporin tota l'aigua i comencin a daurar-se.
Baixa el foc i seguir la cocció un parell de minuts més perquè acabin de quedar tendres.
Afegeix la sípia descongelada i el sofregit directament congelat. Deixa que es fonamenta. Suma-li, a més, el pebre vermell i la pell de taronja.
Afegeix l'arròs i sofregeix juntament amb la base vegetal a foc baix-mitjà fins que adquireixi el seu color i es torri bé el gra. Just abans d'afegir el fumet a l'arròs assegura't que està bullint i puja el foc de la paella.
El fumet ha de bullir immediatament a l'tocar la paella per assegurar l'èxit de la cocció de l'arròs (proporció 1 volum d'arròs a 2,5 volums de brou, és a dir, un cullerot d'arròs per 2 i mig de fumet). Reparteix bé el contingut de la paella.
Prova de sal, espera 2 minuts bullint fort i passa la paella a forn. Cuina a l'forn 10-12 minuts, fins que desaparegui tot el fumet. Just a la fi de la cocció cuina gambes i escamarlans menys d'1 minut a la planxa. Reparteix-sobre de la paella, juntament amb els musclos directament congelats.
Aparta la paella de forn i tapa-durant 2-3 minuts més per assegurar el punt de cocció interior de l'gra.
Que fàcil que és menjar bé