Paella de marisc perfecta

Fondo La Sirena

Paella de marisc perfecta

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Mitja
40 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa el forn a 200-220ºC en funció ventilador o amb placa inferior i superior.

Posa el sobre de fumet directament congelat en el vas mesurador. Afegeix aigua fins a arribar als 350ml. Aboca en una olla petita o cassola i escalfeu a foc baix fins que bulli. Reserva.

Un cop descongelades en aigua amb abundant sal, separa els caps de les gambes de les cues. Obre-i elimina els interns amb una cullereta. Escalfa una mica d'oli d'oliva a la paella i daura-hi els caps per tots dos costats a foc mitjà.

Reserva l'oli a la paella i passa els caps a l'fumet. Bull suaument durant 20 minuts per infusionar tot el seu sabor al fumet, enriquint-lo. Puja el foc a la paella i daura-hi el pebrot tricolor directament congelat a foc fort fins que s'evaporin tota l'aigua i comencin a daurar-se.

Baixa el foc i seguir la cocció un parell de minuts més perquè acabin de quedar tendres.

Afegeix la sípia descongelada i el sofregit directament congelat. Deixa que es fonamenta. Suma-li, a més, el pebre vermell i la pell de taronja. 


Afegeix l'arròs i sofregeix juntament amb la base vegetal a foc baix-mitjà fins que adquireixi el seu color i es torri bé el gra. Just abans d'afegir el fumet a l'arròs assegura't que està bullint i puja el foc de la paella.

El fumet ha de bullir immediatament a l'tocar la paella per assegurar l'èxit de la cocció de l'arròs (proporció 1 volum d'arròs a 2,5 volums de brou, és a dir, un cullerot d'arròs per 2 i mig de fumet). Reparteix bé el contingut de la paella.

Prova de sal, espera 2 minuts bullint fort i passa la paella a forn. Cuina a l'forn 10-12 minuts, fins que desaparegui tot el fumet. Just a la fi de la cocció cuina gambes i escamarlans menys d'1 minut a la planxa. Reparteix-sobre de la paella, juntament amb els musclos directament congelats.

Aparta la paella de forn i tapa-durant 2-3 minuts més per assegurar el punt de cocció interior de l'gra.

Cuina Paella de marisc perfecta amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits