Rap gratinat amb patates i espinacs

Fondo La Sirena

Rap gratinat amb patates i espinacs

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Mitja
45 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el rap sobre una safata amb reixeta d'un dia per l'altre. Eixuga'l i salpebra'l.

Escalfa el forn a 200 º. Disposa les patates, directament congelades sobre una safata. Salpebra i ruixa amb una mica d'oli d'oliva. S'enforna uns 10-12 minuts.

Dins d'una cassola, escalfa l'oli i marca el rap. Reserva'l.

Afegeix un donat d'all i seguidament els espinacs.

Als 10 minuts afegeix la ceba caramel·litzada i salpebra. Reserva també.

Tritura en un got de túrmix: 1 dau d'all amb 1 de julivert, uns pics les ametlles d, afegeix 80 ml d'aigua, sal pebre i comí si et ve de gust.

Col·loca els espinacs sobre les patates, disposa el rap i s'enforna 8 minuts, segons hagis marcat el rap. Afegeix la salsa i acaba la cocció gratinant uns 4 minuts o fins que s'enrosseixi.

Cuina Rap gratinat amb patates i espinacs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits