Crema de bou de mar servida en la seva pròpia closca

Crema de bou de mar servida en la seva pròpia closca

Crema de bou de mar servida en la seva pròpia closca

Dificultat Mitja
40 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els 4 bou de mar en un recipient a la nevera. Obre’ls i buida’ls, reservant el coral i la carn. Amb un corró, extreu la carn de les potes. Colpeja les pinces i buida-les. Neteja i reserva la closca. 

En una cassola, afegir oli d’oliva i sofregir la ceba 5 min., agrega les closques del bou de mar, salta un parell de minuts i flambeja amb conyac. Afegeix el fumet i el llorer i deixa coure durant 20 minuts. Cola el brou.

Afegeix nata, el tomàquet fregit i salpebre al gust. En una paella salta les gambes pelades amb un rajolí d’oli i reserva-les.

Serveix-la en la seva pròpia closca, o en un plat fondo, amb la carn del bou en el centre i les gambes pelades que havíem reservat. Decora amb cibulet i un fil de nata

 

Cuina Crema de bou de mar servida en la seva pròpia closca amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits