Daus de salmó amb parmentier de coliflor i verdures amb moniato

Daus de salmó amb parmentier de coliflor i verdures amb moniato

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
448 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal
  • •   Nou moscada
  • •   Bulgur la Sirena

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó fora del seu envàs d’un dia per l’altre, a la nevera sobre una safata amb reixeta. Pots fer-ho també submergint el paquet en aigua freda minuts abans d’utilitzar-lo. 

 

Bull la coliflor directament congelada en aigua a punt d’ebullició. Al cap d’un parell de minuts afegeix la barreja de patates i ceba directament congelada. Una vegada cuita la verdura, uns 10 minuts com a màxim, treu-la i posa-la en un got de túrmix amb una mica de l’aigua de la cocció. Afegeix una mica d’oli i tritura fins a obtenir una crema, salpebra i condimenta amb una mica de nou moscada. 

 

Talla el salmó en 3 trossos, salpebra i cuina’l a la planxa durant 3-4 minuts. 

 

Escalfa les verdures al microones seguint les indicacions de l’envàs. 

 

Escalfa una mica d’oli en un cassó, afegeix les dosis d’all i deixa cuinar lleugerament. 

 

Serveix el salmó sobre una capa de parmentier i afegeix les verdures amanides amb l’oli d’all. 

 

Es pot complementar amb búrgul si es desitja. 

 

Compra online Daus de salmó amb parmentier de coliflor i verdures amb moniato al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!