Salmó Arc Iris

Salmó Arc Iris

Dificultat Baixa
30 min
Entrant
361 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera o submergeix els paquets en aigua freda moments abans d’utilitzar-lo. Una vegada descongelat, talla’l a daus i salpebra’l.

 

Descongela el mango dins d’un colador a la nevera o a temperatura ambient.

 

Barreja dos dosis de julivert amb 4 cullerades d’oli d’oliva. Reserva. Remou quan es descongelin. Bull la pasta al dente. Cola-la i reserva-la calenta dins de la cassola.

 

Salteja els floretes de verdura en una paella o escalfa al micro segons les instruccions. Barreja la pasta calenta amb les verdures i els daus de salmó. Tapa i reserva uns minuts per aconseguir que el salmó es cuini.

 

Afegeix el mango. Ralla la pell de llimona a sobre de la cassola, exprimeix el suc. Afegeix el gingebre. Salpebra.

 

Afegeix l’oli de julivert i serveix temperat.

 

Pots saltar els daus de salmó en una paella amb una mica d’oli.

 

Cuina Salmó Arc Iris amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits