Tagín de peix

Tagín de peix

Dificultat Baixa
30 minuts min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Ras-el-hanout (barreja espècies)
  • •   Llimona
  • •   Coriandre fresc
  • •   Olives
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets d’orada a la nevera, sobre un recipient amb reixeta. Una vegada descongelats, deixa’ls macerar durant 1 hora amb oli, suc de llimona, les espècies, 2 dosis de julivert, 2 dosis d’all i el coriandre picat. 

 

Barreja la pastanaga amb sal, pebre, oli i les espècies.

 

Disposa les pastanagues a la base, per sobre les patates condimentades i, a sobre d’elles, una mica de la barreja de pebrots.

 

Barreja el tomàquet amb una mica d’aigua i una cullerada de Ras-el-hanut. Afegeix una mica del suc de llimona i cou-lo tapat durant uns 10 minuts. Afegeix els filets d’orada i finalitza la cocció.

 

Serveix amb olives per sobre i la llimona tallada.

 

Cuina Tagín de peix amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits