Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
RAP AMB FUSILLI FUNGHI PIRCINI
Escalfa una paella a foc viu i salteja la juliana de pebrots amb una mica d'oli d'oliva. Al cap de dos minuts baixa el foc i segueix la cocció fins que els pebrots estiguin completament cuits.
Afegeix els daus de salsa de ceps (funghi porcini en italià) i l'aigua de mar. Deixa cuinar a foc lent fins que comenci a bullir. Corregeix la textura de la salsa amb aigua corrent de ser necessari i baixa el foc al mínim.
Afegeix la cua de rap directament congelada i tapa la paella per aconseguir un entorn de vapor homogeni per a la cocció del peix. Continua la cocció 6-8 minuts, para el foc i deixa reposar el peix 4 minuts més per garantir el seu punt de cocció interior.
Escalfa els espirals (fusilli) al microones 2 minuts a tota potència. Destapa la paella i afegeix-los directament. A punt per menjar.
Que fàcil que és menjar bé