RAP AMB FUSILLI FUNGHI PIRCINI

AMANIDA D'HEÜRA, VERDURES I ALVOCAT

RAP AMB FUSILLI FUNGHI PIRCINI

Dificultat Mitja
25 minuts min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   4 Cullerades de Mantega
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una paella a foc viu i salteja la juliana de pebrots amb una mica d'oli d'oliva. Al cap de dos minuts baixa el foc i segueix la cocció fins que els pebrots estiguin completament cuits.

Afegeix els daus de salsa de ceps (funghi porcini en italià) i l'aigua de mar. Deixa cuinar a foc lent fins que comenci a bullir. Corregeix la textura de la salsa amb aigua corrent de ser necessari i baixa el foc al mínim.

Afegeix la cua de rap directament congelada i tapa la paella per aconseguir un entorn de vapor homogeni per a la cocció del peix. Continua la cocció 6-8 minuts, para el foc i deixa reposar el peix 4 minuts més per garantir el seu punt de cocció interior.

Escalfa els espirals (fusilli) al microones 2 minuts a tota potència. Destapa la paella i afegeix-los directament. A punt per menjar.

Cuina RAP AMB FUSILLI FUNGHI PIRCINI de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits