Calamarsons farcits amb la seva tinta

Calamarsons farcits amb la seva tinta

Dificultat Baixa
35 min
410 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamarsons en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Salta els calamarsons a foc fort amb una mica d’oli. Reserva i dóna punt de sal.

 

En la mateixa cassola amb una mica d’oli ben calent, afegeix la barreja de sofregit directament congelada. Ofega-ho fins que agafi color.

 

Posteriorment, afegeix el vi deixant que evapori l’alcohol, el tomàquet i una mica d’aigua. Tritura la salsa i afegeix la tinta de calamar directament congelada.

 

Afegeix els calamarsons i deixa que bulli a foc baix durant 25 minuts. Dóna punt de sal i, al final, espessa amb maicena si vols.

 

Escalfa una paella amb oli i afegeix l’all i, posteriorment, l’arròs directament congelat. Ofega a foc baix durant 4 minuts i afegeix el julivert. Salpebra i reserva.

 

Serveix els calamarsons amb la seva tinta acompanyats amb l’arròs blanc.

 

 

Nota: Cada bosseta d’arròs també es pot cuinar en el microones directament congelada durant 2 minuts i mig i, posteriorment, condimentar-lo.

 

Cuina Calamarsons farcits amb la seva tinta amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits