Calamarsons farcits amb la seva tinta

Calamarsons farcits amb la seva tinta

Dificultat Baixa
35 min
410 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   3 cullerades de tomàquet fregit
  • •   Barreja de 4 pebres
  • •   Raig de vi blanc la Sirena
  • •   Sal fina
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamarsons en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Salta els calamarsons a foc fort amb una mica d’oli. Reserva i dóna punt de sal.

 

En la mateixa cassola amb una mica d’oli ben calent, afegeix la barreja de sofregit directament congelada. Ofega-ho fins que agafi color.

 

Posteriorment, afegeix el vi deixant que evapori l’alcohol, el tomàquet i una mica d’aigua. Tritura la salsa i afegeix la tinta de calamar directament congelada.

 

Afegeix els calamarsons i deixa que bulli a foc baix durant 25 minuts. Dóna punt de sal i, al final, espessa amb maicena si vols.

 

Escalfa una paella amb oli i afegeix l’all i, posteriorment, l’arròs directament congelat. Ofega a foc baix durant 4 minuts i afegeix el julivert. Salpebra i reserva.

 

Serveix els calamarsons amb la seva tinta acompanyats amb l’arròs blanc.

 

 

Nota: Cada bosseta d’arròs també es pot cuinar en el microones directament congelada durant 2 minuts i mig i, posteriorment, condimentar-lo.

 

Cuina Calamarsons farcits amb la seva tinta amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits