Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms de salmó amb verdures al toc de mostassa de Dijon
Descongela els lloms de salmó en aigua freda, amb el mateix envàs, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que es descongelin.
Posa a bullir les verdures, directament congelades, fins que quedin una mica al dents (uns 8 minuts aproximadament). Salta-les amb un rajolí d’oli i afegeix una culleradeta de mostassa de Dijón, perquè quedin aromatitzades; reserva-les.
En un bol, posa una culleradeta de mostassa i una altra d’oli i remena-ho.
Col•loca els lloms de salmó en una safata de forn, pinta la pell amb l’emulsió de mostassa i oli i cuina’ls en el forn, preescalfat a 200ºC, durant 10-12 minuts (depenent del punt de cocció desitjat).
Retira’ls, posa sal en escames al gust i presenta el salmó acompanyat amb les verdures saltades.
Que fàcil que és menjar bé