Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms de salmó amb verdures al toc de mostassa de Dijon
Descongela els lloms de salmó en aigua freda, amb el mateix envàs, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que es descongelin.
Posa a bullir les verdures, directament congelades, fins que quedin una mica al dents (uns 8 minuts aproximadament). Salta-les amb un rajolí d’oli i afegeix una culleradeta de mostassa de Dijón, perquè quedin aromatitzades; reserva-les.
En un bol, posa una culleradeta de mostassa i una altra d’oli i remena-ho.
Col•loca els lloms de salmó en una safata de forn, pinta la pell amb l’emulsió de mostassa i oli i cuina’ls en el forn, preescalfat a 200ºC, durant 10-12 minuts (depenent del punt de cocció desitjat).
Retira’ls, posa sal en escames al gust i presenta el salmó acompanyat amb les verdures saltades.
Que fàcil que és menjar bé