Lloms de salmó amb verdures al toc de mostassa de Dijon

Lloms de salmó amb verdures al toc de mostassa de Dijon

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Sal en escates
  • •   2 cullerades de mostassa de Dijon
  • •   Oli d'oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó en aigua freda, amb el mateix envàs, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que es descongelin.

 

Posa a bullir les verdures, directament congelades, fins que quedin una mica al dents (uns 8 minuts aproximadament). Salta-les amb un rajolí d’oli i afegeix una culleradeta de mostassa de Dijón, perquè quedin aromatitzades; reserva-les.

 

En un bol, posa una culleradeta de mostassa i una altra d’oli i remena-ho.

 

Col•loca els lloms de salmó en una safata de forn, pinta la pell amb l’emulsió de mostassa i oli i cuina’ls en el forn, preescalfat a 200ºC, durant 10-12 minuts (depenent del punt de cocció desitjat).

 

Retira’ls, posa sal en escames al gust i presenta el salmó acompanyat amb les verdures saltades.

 

Cuina Lloms de salmó amb verdures al toc de mostassa de Dijon amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits