Tàrtar de salmó i llagostins

Tàrtar de salmó i llagostins

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins cuits en el frigorífic, en un recipient amb reixeta. Una vegada descongelats, pela les cues i reserva els caps i les potes. Esprem el suc dels caps en un bol.

 

Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda amb el seu propi envàs al buit. Treu-los de l’envàs i talla’ls a daus petits.

 

Escalfa una paella petita a foc mig amb una petita part de l’oli i daura-hi els caps dels llagostins fins a obtenir una agradable aroma de marisc torrat. Retira del foc i afegeix-hi la resta de l’oli per tal que prengui tot el seu sabor. Passats uns minuts, cola-ho (esprement bé els caps per obtenir tot el oli) i reserva-ho per amanir el tàrtar.

 

En la mateixa paella, a foc mig, salta els bolets directament congelats. Quan desprenguin el suc, deixa que s’evapori totalment. Passa’ls a un plat per refredar-los ràpidament.

 

Abans de que es descongeli l’alvocat, talla’l a daus petits, així no s’aixafaran. Talla les cues dels llagostins en anelles petites i pica la ceba finament.

 

Per muntar el tàrtar, barreja tots els ingredients en un bol, amaneix-los amb l’oli aromàtic de llagostins i sal al gust.

 

Per presentar-lo col·loca un motlle amb forma d’anella en el centre d’un plat pla. Farceix-lo amb el tàrtar i finalitza col·locant unes anelles de ceba picada per aportar frescor.

 

Compra online Tàrtar de salmó i llagostins al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits