Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tàrtar de salmó i llagostins
Descongela els llagostins cuits en el frigorífic, en un recipient amb reixeta. Una vegada descongelats, pela les cues i reserva els caps i les potes. Esprem el suc dels caps en un bol.
Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda amb el seu propi envàs al buit. Treu-los de l’envàs i talla’ls a daus petits.
Escalfa una paella petita a foc mig amb una petita part de l’oli i daura-hi els caps dels llagostins fins a obtenir una agradable aroma de marisc torrat. Retira del foc i afegeix-hi la resta de l’oli per tal que prengui tot el seu sabor. Passats uns minuts, cola-ho (esprement bé els caps per obtenir tot el oli) i reserva-ho per amanir el tàrtar.
En la mateixa paella, a foc mig, salta els bolets directament congelats. Quan desprenguin el suc, deixa que s’evapori totalment. Passa’ls a un plat per refredar-los ràpidament.
Abans de que es descongeli l’alvocat, talla’l a daus petits, així no s’aixafaran. Talla les cues dels llagostins en anelles petites i pica la ceba finament.
Per muntar el tàrtar, barreja tots els ingredients en un bol, amaneix-los amb l’oli aromàtic de llagostins i sal al gust.
Per presentar-lo col·loca un motlle amb forma d’anella en el centre d’un plat pla. Farceix-lo amb el tàrtar i finalitza col·locant unes anelles de ceba picada per aportar frescor.
Que fàcil que és menjar bé