Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb parmentier de gamba vermella
Submergeix les gambes en aigua freda amb sal uns minuts abans de cuinar-les. Descongela els lloms de bacallà submergint-los en aigua freda, amb el seu propi envàs al buit, almenys uns 20 minuts.
Separa els caps de les cues de les gambes. Aquestes últimes, pela-les i reserva-les per elaborar la guarnició del plat. Escalfa una cassola a foc mig i daura-hi els caps amb mantega. Quan estiguin ben fregits, afegeix-hi la crema de llet i deixa que trenqui a bullir molt lentament. Passats 3-4 minuts, cola-ho per separar els caps de les gambes, passant la crema de llet a un cassó estret. Reserva-ho i deixa refredar els caps de les gambes.
En una paella, salta les patates a daus amb una mica més de mantega i sal. Una vegada daurades, abaixa el foc i cobreix-les per tal que es coguin amb el seu propi vapor. Si vols, pots afegir-hi una mica d’aigua.
Mentrestant, submergeix els lloms de bacallà en la crema de llet amb la pell cap amunt. Cuina-ho molt suaument, sense bullir, uns 6-8 minuts i retira-ho del foc.
Elabora el Parmentier de gambes triturant les patates i la crema de llet fins aconseguir textura de puré. Daura, només un moment, les cues de gamba en la paella de les patates.
Prepara un plat. Cobreix el fons amb el Parmentier i col·loca el llom de bacallà mantenint la pell cap amunt. Distribueix les cues de gamba i culmina amb les patates fregides fideu per aportar una textura cruixent al conjunt.
Que fàcil que és menjar bé