Bacallà amb parmentier de gamba vermella

Bacallà amb parmentier de gamba vermella

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   4 gots de crema de llet 32% matèria grassa
  • •   8 cullerades de mantega de vaca
Preparació Mostrar Mostrar

Submergeix les gambes en aigua freda amb sal uns minuts abans de cuinar-les. Descongela els lloms de bacallà submergint-los en aigua freda, amb el seu propi envàs al buit, almenys uns 20 minuts.

 

Separa els caps de les cues de les gambes. Aquestes últimes, pela-les i reserva-les per elaborar la guarnició del plat. Escalfa una cassola a foc mig i daura-hi els caps amb mantega. Quan estiguin ben fregits, afegeix-hi la crema de llet i deixa que trenqui a bullir molt lentament. Passats 3-4 minuts, cola-ho per separar els caps de les gambes, passant la crema de llet a un cassó estret. Reserva-ho i deixa refredar els caps de les gambes.

 

En una paella, salta les patates a daus amb una mica més de mantega i sal. Una vegada daurades, abaixa el foc i cobreix-les per tal que es coguin amb el seu propi vapor. Si vols, pots afegir-hi una mica d’aigua.

 

Mentrestant, submergeix els lloms de bacallà en la crema de llet amb la pell cap amunt. Cuina-ho molt suaument, sense bullir, uns 6-8 minuts i retira-ho del foc.

 

Elabora el Parmentier de gambes triturant les patates i la crema de llet fins aconseguir textura de puré. Daura, només un moment, les cues de gamba en la paella de les patates.

 

Prepara un plat. Cobreix el fons amb el Parmentier i col·loca el llom de bacallà mantenint la pell cap amunt. Distribueix les cues de gamba i culmina amb les patates fregides fideu per aportar una textura cruixent al conjunt.

 

Cuina Bacallà amb parmentier de gamba vermella amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits