Filet de porc farcit de caneló de bolets

Filet de porc farcit de caneló de bolets

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   2 cullerades de mantega
  • •   1 1/2 gots de crema de llet 35% mg
  • •   Sal

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el filet introduint-lo durant 15 minuts en abundant aigua freda, sense treure’l de la bossa del buit.

 

Retira la bossa del buit i la reixeta del filet, i talla’l a rodanxes fines per cobrir tota la superfície de la safata de presentació.

 

Preescalfa el forn a 150ºC.

 

Escalfa una paella i salta els bolets directament congelats amb la mantega, sal i pebre acabat de moldre. Una vegada daurats els bolets, afegeix-hi la crema de llet i abaixa el foc al mínim. Deixa reduir i integrar tots els sabors uns minuts i passa tot el contingut al vas de la batedora de ma. Tritura-ho fins aconseguir una textura cremosa, fina i flexible.

 

Escalfa les patates al forn fins que estiguin ben calentes a l’interior, uns 8-10 minuts. Introdueix la safata amb les rodanxes del filet i escalfa 5 minuts més.

 

Reparteix la crema de bolet per la base d’una font de presentació. Col·loca per sobre les rodanxes del filet i, en el centre, posa les patates confitades amb oli d’oliva.

 

Cuina Filet de porc farcit de caneló de bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!