Filet de porc farcit de paté

Filet de porc farcit de paté

Dificultat Baixa
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   1 bossa de bolets silvestres la Sirena
  • •   1 pot de mousse de ceps amb formatge de cabra (No disponible)
  • •   1 pack de puré de patates amb oli d'oliva la Sirena (No disponible)
  • •   1 filet de porc farcit de paté la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   Oli d'oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el filet introduint-lo en aigua freda durant 15 minuts, sense treure’l de la bossa al buit.

 

Posa el puré de patates en un bol apte per a microones, cobreix-lo amb film transparent i cuina’l al microones 6-8 minuts a 500W.

 

Mentrestant, retira la bossa al buit i la reixeta de cocció i talla la carn a rodanxes amples. Escalfa una paella antiadherent a foc mig-alt amb un raig d’oli d’oliva. Daura cada rodanxa de filet per ambdós costats fins que quedin ben daurades. Tot seguit, passa-ho a una safata de forn per tal d’escalfar-ho abans de servir-ho.

 

En la mateixa paella a foc viu, salta els bolets directament congelats, salpebra’ls i afegeix una mica més d’oli si cal. Reserva’ls.

 

Emplata el puré de patates en la base d’una safata de presentació. Col·loca a sobre les rodanxes del filet i, pels costats, els bolets saltats i la salsa de ceps amb formatge de cabra.

 

Cuina Filet de porc farcit de paté amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits