Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filet de porc farcit de paté
Descongela el filet introduint-lo en aigua freda durant 15 minuts, sense treure’l de la bossa al buit.
Posa el puré de patates en un bol apte per a microones, cobreix-lo amb film transparent i cuina’l al microones 6-8 minuts a 500W.
Mentrestant, retira la bossa al buit i la reixeta de cocció i talla la carn a rodanxes amples. Escalfa una paella antiadherent a foc mig-alt amb un raig d’oli d’oliva. Daura cada rodanxa de filet per ambdós costats fins que quedin ben daurades. Tot seguit, passa-ho a una safata de forn per tal d’escalfar-ho abans de servir-ho.
En la mateixa paella a foc viu, salta els bolets directament congelats, salpebra’ls i afegeix una mica més d’oli si cal. Reserva’ls.
Emplata el puré de patates en la base d’una safata de presentació. Col·loca a sobre les rodanxes del filet i, pels costats, els bolets saltats i la salsa de ceps amb formatge de cabra.
Que fàcil que és menjar bé