Filet de lluç estil thai

Filet de lluç estil thai

Recepta oriental de filet de lluç amb arròs. Cuina fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
226 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de lluç en un safata amb reixeta a la nevera. Una vegada descongelats, unta’ls amb una mica de suc de llimona.

 

Renta el carabassó, espunta’l i talla’l a daus.

 

En una paella, escalfa l’oli i sofregeix-hi la ceba i l´all directament congelats 3-4 minuts. Afegeix el carabassó i cuina 3-4 minuts. Ruixa-ho amb salsa de soja, aboca-hi la llet de coco i ofega-ho tot junt 3-4 minuts.

 

Afegeix els filets de lluç i deixa-ho coure 2 minuts més a foc suau. Escampa-hi les fulles de coriandre i serveix-ho acompanyat amb arròs blanc.

 

Cuina Filet de lluç estil thai amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits