Lluç amb puré de patata i pesto de tomàquet

Lluç amb puré de patata i pesto de tomàquet

Recepta de lluç a la planxa amb pesto de tomàquet rosa. Mmmm!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
216 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pel pesto vermell:
  • •   8 fulles d'alfàbrega fresca
  • •   8 tomàquets secs en oli
  • •   2 cullerades de nous pelades
  • •   1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   1 cullerada de formatge Parmesà ratllat
  • •   120 ml d'oli d'oliva
  • •   Pebre i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç en un recipient amb reixeta a la nevera. Si tens pressa, també els pots descongelar submergint-los en aigua freda, amb el seu propi envàs, sense obrir ni punxar la bossa al buit, fins que perdin la textura de congelat.

 

Renta les fulles d’alfàbrega i introdueix-les al got de la batedora amb els tomàquets trossejats, l’oli, l’all, el formatge, les nous, un pessic de sal i de pebre, i el pebre vermell. Tritura-ho amb la batedora fins a obtenir una salsa fina.

 

Prepara el puré col·locant el producte en un recipient apte per a microones, tapat, i escalfa a màxima potència (850W) aproximadament durant 4-5 minuts remenant a mitja cocció..

 

Cuina el peix a la planxa 2 minuts per cada costat. Salpebra.

 

Serveix en els plats una base de patata, a sobre el lluç i acaba amb el pesto.

 

Cuina Lluç amb puré de patata i pesto de tomàquet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits