Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Broquetes de salmó amb chimichurri de julivert
Descongela les broquetes de salmó en un recipient amb reixeta a la nevera.
Pela els grans d’all, pica’ls i col·loca’ls en una cassola amb una mica d’oli d’oliva. Confita-ho a foc lent durant 3 minuts. Afegeix-hi les fulles de julivert ben picades i el pebre de Caiena, i cuina-ho durant un minut més. Retira-ho del foc i deixa-ho refredar. Afegeix 50 ml més d’oli d’oliva.
Asseca bé les broquetes de salmó i afegeix la sal i pebre. Cuina-les en una graella molt calenta 2 minuts per cada costat. Retira-ho i serveix-ho amb el “chimichurri” de julivert.
Que fàcil que és menjar bé