Broquetes de salmó amb chimichurri de julivert

Broquetes de salmó amb chimichurri de julivert

Recepta de broquetes de salmó amb un toc picant.

Dificultat Baixa
10 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   8 broquetes de salmó Premium la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   2 grans d'all
  • •   1 cullerada de caiena a flocs o mòlta
  • •   Mig manat de julivert fresc
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Pebre
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les broquetes de salmó en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Pela els grans d’all, pica’ls i col·loca’ls en una cassola amb una mica d’oli d’oliva. Confita-ho a foc lent durant 3 minuts. Afegeix-hi les fulles de julivert ben picades i el pebre de Caiena, i cuina-ho durant un minut més. Retira-ho del foc i deixa-ho refredar. Afegeix 50 ml més d’oli d’oliva.

 

Asseca bé les broquetes de salmó i afegeix la sal i pebre. Cuina-les en una graella molt calenta 2 minuts per cada costat. Retira-ho i serveix-ho amb el “chimichurri” de julivert.

 

Cuina Broquetes de salmó amb chimichurri de julivert amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits