Broquetes de salmó amb verdures i salsa de cítrics

Broquetes de salmó amb verdures i salsa de cítrics

Broquetes de salmó amb cirerols i cebetes. Espectacular!

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 taronja
  • •   2 llimones
  • •   2 cullerades de llavors de sèsam
  • •   12 cirerols (tomàquets cherry)
  • •   1 gotet de vi blanc
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cebetes perla.

 

Descongela els lloms de salmó a la nevera, sobre un recipient amb reixeta. Un cop descongelat, talla’l a daus.

 

Posa les cebetes i els daus de salmó a marinar amb el vi i el suc dels cítrics durant uns 30 minuts.

 

Mentrestant, torra en una paella les llavors de sèsam, remenant-les perquè no es cremin.

 

Munta les broquetes alternant els tomàquets, les cebetes i els daus de salmó i cou- les a la graella. Una vegada cuites, escampa-hi per sobre les llavors de sèsam torrades, sal al gust i serveix.

 

Suggeriment: Si vols donar-hi un toc oriental, afegeix una mica de salsa de soja al marinat.

 

Cuina Broquetes de salmó amb verdures i salsa de cítrics amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits